Liberalii gălăţeni au premiat din nou excelenţa. Tradiţie reluată după şapte ani

Liberalii gălăţeni au premiat din nou excelenţa. Tradiţie reluată după şapte ani
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Liberalii gălăţeni au reluat vechea tradiţie de a premia excelenţa în toate domeniile de activitate. La şapte ani distanţă de la ultimul eveniment de acest fel - care a avut loc în 2016 - Gala Premiilor PNL Galaţi – Ediţia 2023 s-a desfăşurat vineri, 16 iunie 2023, în sala Teatrului Naţional de Operă şi Operetă „Nae Leonard”. Practicieni de elită ai actului de cultură, profesionişti de excepţie din învățământ, artă, jurnalism, sport, antreprenoriat, sănătate, implicare civică şi socială au fost onoraţi cu premii de excelenţă. Un concert „Ad Libitum” a făcut din Gala Premiilor PNL 2023 un eveniment de neuitat.

„Oameni pentru care excelența în ceea ce fac reprezintă un modus vivendi, o obligație morală față de concetățeni și față de meseriile pe care și le-au ales”, acesta a fost criteriul pe baza căruia au fost aleşi laureaţii Galei Premiilor PNL Galaţi – Ediţia 2023.

Evenimentul a debutat cu un moment plin de emoţie şi recunoştinţă, dedicat celei care a fost Marta Iozefina Bencze şi întregii activităţi pe care a desfăşurat-o în sprijinul persoanelor cu dizabilități. Mama Martei Bencze a primit acest premiu in memoriam, odată cu promisiunea că numele și activitatea fiicei sale nu se vor pierde în uitare.

Iată-i și pe laureații premiilor de excelență în: Cultură - Sterian Vicol, Activitate civică și socială - Fundația "Inimă de Copil", Artă - Adrian Corcăcel, Infrastructură de transport - Arcada Company, Absorbția fondurilor europene - Keros Design, Educație - profesor Maria Isabela Miron, profesor Mihai Șonei, elevii Rareș Andrei Neculai și Mara Ioana Zaharia, Antreprenoriat - Cipsor Construct, Sănătate - doctor Vladimir Nebunu și asistenta șefă Gina Mihalache, Sport - Eduard Vlad și un premiu special pentru Andrei Nuțu.

Premiul pentru Excelență în Jurnalism i-a fost decernat colegei noastre Emanuela Ioana Turcu, realizator Pro Lider FM și corespondent Europa FM.

„Recunoașterea realizărilor, a valorii și a exemplelor demne de urmat pe care le oferă laureații reprezintă o datorie de onoare pe care liberalii gălățeni, și-o îndeplinesc și în acest an, în cadrul Galei Premiilor PNL”, au ținut să transmită organizatorii.

Gala a avut și momente artistice de excepție oferite de Adina Lavinia Bostan, în vârstă de 15 ani, și de Timeea Bostan, surioara ei de 11 ani. Despre performanțele lor muzicale ați mai putut afla din ziarul „Viața liberă”, ambele fiind elevele profesoarei de canto Monica Măciuceanu.

Concertul „Ad Libitum” a făcut ca Gala să devină de neuitat.  

Citit 2877 ori Ultima modificare Duminică, 18 Iunie 2023 16:28

3 comentarii

  • postat de ICTosca
    Duminică, 18 Iunie 2023 05:45
    5.13.226.***
    ...Minunate aceste traditii. Este foarte bine ca au fosat reluate....Revelatoare este in special "traditia" de pe timpurile USL-ului, aceea de a merge "umar la umar" la furat impreuna cu cei pe care in gluma ii numim "opozantii de doctrina"...De fapt, daca stam sa ne gandim, insusi peneleul a ajuns
    0
    0
  • postat de excelenta
    Sâmbătă, 17 Iunie 2023 16:40
    89.136.0.***
    doar un exercitiu ... de imagine ! nu au nici o legatura cu excelenta, ca rezultate ! a, ca se ,,dezmiarda” ei intre ei cu EXCELENTA TA si mai au si o EXCELENTA SA ... nis , da , are legatura !
    0
    0
  • postat de Reli
    Sâmbătă, 17 Iunie 2023 14:59
    212.93.144.***
    De cand se fac alegeri,,adevarate,,oare cum, am votat cu dreapta, niciodata cu stanga, dupa disparitia jalnica a taranistilor, am mers pe mana liberalilor, dar ce a ajuns liberalismul, carpa p.s.d. O marioneta a p.s.d. ce le face jocul.
    Asta a ajun liberalismul, iar stanga de la galati nu se dezmi
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.