Proiect consistent de asfaltare, la Schela

Proiect consistent de asfaltare, la Schela
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

La Schela, continuă lucrările de reabilitare și de modernizare a infrastructurii comunale. Conform datelor Ministerului Dezvoltării, stadiul intervențiilor a ajuns în prezent la un total de 6,7%, fiind solicitată spre decontare de la bugetul de stat suma de 968.177 de lei. Valoarea investiției se ridică, potrivit devizului general, la aproape 26,94 milioane de lei, din care doar 8,3 milioane de lei reprezintă finanțarea asigurată prin Programul Național de Investiții (PNI) "Anghel Saligny". Lucrările de la Schela au fost atribuite asocierii Lemacons SRL - Tancrad SRL - Gebes MProject SRL.

Primarul Maricel Petrea spune că "această investiție era de mult așteptată, după rețelele de apă-canalizare și de gaze". El crede că necesarul de bani pentru finalizarea lucrărilor ar putea fi asigurat, pe viitor, din excedentul bugetar al comunei, dar și prin atragerea altor surse de la bugetul de stat.

În paralel, la Ministerul Dezvoltării a fost semnat recent și contractul pentru modernizarea drumurilor comunale din Cavadinești, un proiect cu finanțare bugetară din PNI "Anghel Saligny" de 8,3 milioane de lei, iar la Scânteiești s-au alocat peste 590.000 de lei pentru decontarea lucrărilor efectuate prin vechiul PNDL.

Citit 929 ori Ultima modificare Miercuri, 19 Iulie 2023 11:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.