Patru asocieri de firme pentru modernizarea infrastructurii rutiere din Tulucești

Patru asocieri de firme pentru modernizarea infrastructurii rutiere din Tulucești
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

În comuna Tulucești, lucrările de reabilitare a infrastructurii rutiere pe 35 de străzi, cu o lungime totală de 8,6 kilometri, sunt în așteptarea evaluării autorității contractante. Conform datelor din Sistemul Electronic de Achiziții Publice, potrivit prevederilor legale și având în vedere complexitatea și volumul ofertelor depuse, perioada de evaluare a fost prelungită până la finele lunii în curs.

În urma devizului general întocmit de compania ieșeană specializată SPC Elite Consulting SRL, contractul are o valoare de aproximativ 13,38 milioane de lei, exclusiv TVA. În cursă sunt înscrise patru asocieri de firme (14 în total), liderii asocierilor fiind companiile gălățene Gendav SRL, Firogal 1 SRL, Tancrad SRL, dar și vasluienii de la Transmir SRL.

Atribuirea contractului - prevăzut să se deruleze pe o perioadă de 25 de luni - urmează să se producă ținând cont de criteriul "cel mai bun raport calitate-preț", cu o pondere de doar 40 la sută rezervată componentei financiare. Reamintim că, la mijlocul lunii aprilie, pentru comuna Tulucești a fost semnat contractul de finanțare prin Programul Național de Investiții "Anghel Saligny", suma bugetată de Ministerul Dezvoltării pentru modernizarea drumurilor din localitate fiind de 11 milioane de lei.

Citit 1586 ori Ultima modificare Miercuri, 19 Iulie 2023 18:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.