Finalizarea serei de plante exotice din Grădina Botanică

Finalizarea serei de plante exotice din Grădina Botanică
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Consiliul Județean (CJ) Galați a scos la licitație continuarea lucrărilor de la sera de plante exotice din Grădina Botanică, denumită clădire didactică pentru plante tropicale, cu o valoare totală estimată, conform devizului general, de aproximativ 8,78 milioane lei.

Conform datelor din SEAP, având în vedere situația din teren și stadiul lucrărilor executate, s-a constatat că sunt necesare următoarele lucrări pentru finalizarea investiției: montaj panouri sticlă și elemente de etanșare, racordarea la utilități a corpurilor existente, execuția parțială a instalațiilor electrice, termice, de climatizare, ventilare, degivrare, umidificare-dezumidificare, sanitare, precum și a celor de sistematizare exterioară (trotuare, rigole etc). Totodată, se impune finalizarea serelor și a palmariului destinat arborilor tropicali (palmieri, bananieri, cocotieri), a lianelor şi plantelor tropicale de talie medie şi mică, dar și a spațiului de expoziții temporare tematice. Durata de execuţie a lucrărilor se dorește a fi de 12 luni de la emiterea ordinului de începere, cu o perioadă de garanție de minimum 36 de luni de la data semnării procesului-verbal de recepție, la terminarea lucrărilor fără obiecțiuni.

Termenul-limită de depunere a ofertelor este data de 4 septembrie, atribuirea urmând a avea loc conform criteriului ”prețul cel mai scăzut”.

Citit 1381 ori Ultima modificare Miercuri, 09 August 2023 13:01

2 comentarii

  • postat de Mitriță
    Joi, 17 August 2023 11:33
    5.13.148.***
    Și mozeul din parcul Rizer...!?? Că nu găsesc nicio noutate, nicio știre cu vreo actualizare a informațiilor despre stadiul acelui proiect. Un link, ceva...
    0
    0
  • postat de Cristi
    Joi, 10 August 2023 12:59
    5.2.209.***
    Cum s-ar spune titlul nu este Finalizarea serei de plante, ci doar o Noua Prelungire. Ati uitat ca nu suntem chiar toti indobitociti in acest oras asa este?
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.