Petru Alexe: „Nu renunţ la demisie”

Petru Alexe: „Nu renunţ la demisie”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Deşi PDL Galaţi insistă şi spune că nu vrea să-l piardă, profesorul Petru Alexe (FOTO) rămâne ferm pe poziţie şi nu renunţă la demisie.

„Au fost discuţii şi  încercări de a mă convinge că e nevoie de mine, de aportul meu în partid. Nu m-am convins că există reale perspective, că există un program de restructurare, de revenire la principii, pentru ca lucrurile să meargă aşa cum cred eu şi aşa cum ar trebui. În acest moment sunt demisionat şi nu am de gând să-mi schimb poziţia”, ne-a declarat ieri Petru Alexe.

Fostul politician a ţinut să-şi nuanţeze poziţia faţă de votul împotrivă dat în şedinţa de îndată de săptămâna trecută la proiectul de hotărâre privind participarea Primăriei la licitaţia pentru Hotel Faleza.

„Este foarte simplu ceea ce am propus. Să cumpărăm caietul de licitaţie şi să-l studiem. Secretarul Primăriei pentru ce e plătit dacă nu ştia că este posibil să nu avem dreptul de a ne înscrie în licitaţie? Dacă se va dovedi că Primăria nu are voie să liciteze, atunci este o situaţie jenantă. Ar trebui ca secretarul Consiliului Local să-şi dea demisia, iar primarul să-şi ceară scuze”, ne-a declarat Alexe.

Citit 1494 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.