Începe reabilitarea energetică a Şcolii Gimnaziale din Şiviţa
Foto: Cristina Munteanu

Începe reabilitarea energetică a Şcolii Gimnaziale din Şiviţa
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

La Șivița s-a dat ordinul de începere a reabilitării energetice a Școlii Gimnaziale 1, într-un proiect realizat prin Administrația Fondului de Mediu, în valoare de 4,5 milioane lei, fără TVA, potrivit primarului comunei Tulucești, Petrică Bratu. Suma nu conține și alocările bugetare, de aproape o jumătate de milion de lei, reprezentând cheltuieli neprevăzute aferente oricărei lucrări de acest tip.

Se va reabilita energetic și funcțional tronsonul sălilor de clasă, dar și pe cel adăugat în 2009, respectiv grupurile sanitare.

Se vor executa noi finisaje interioare, exterioare, se va monta izolația pe fațadă și planșee, la sol și la ultimul nivel, se va înlocui tâmplăria veche, acoperișul și sistemul de evacuare a apelor meteorice. Ferestrele podului vor fi anulate și va fi instalat un sistem de ventilație.

Licitația a fost atribuită pe 8 ianuarie în procedură simplificată firmei Moviland Met SRL, din Galați, înființată în 2014, firmă cu capital integral românesc, care în 2022 avea o cifră de afaceri de 23 milioane lei, un profit de aproape 700.000 lei și 64 de angajați, conform RisCo.

Citit 1626 ori Ultima modificare Vineri, 23 Februarie 2024 11:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.