Şase cluburi sportive ar putea beneficia de finanţare de la bugetul local

Şase cluburi sportive ar putea beneficia de finanţare de la bugetul local
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Asociația Clubul Sportiv United - Club Sportiv Unit Galați, Asociația Fotbal Club Universitatea Galați, Asociația Club Sportiv Suporter Club Oțelul Galați, Clubul Sportiv Universitatea Galați, Asociația Clubul Sportiv Smart Galați şi Asociația Clubul Sportiv Pol Gal Danub Galați ar putea beneficia de finanţare de la bugetul local. Cel puţin aşa reiese din rezultatele procedurii de selecție a dosarelor depuse de structurile sportive care au solicitat finanțare de la bugetul local pentru programele sportive în anul 2024, rezultate pe care Primăria le-a făcut publice luni, 26 februarie 2024, pe site-ul propriu.

Conform documentului afişat, cererile depuse de cele şase structuri sportive au fost admise. Numai că rezultatele procedurii de selecţie pot fi contestate în două zile lucrătoare de la data afişării.

După cum anunţam în articolul "Mai puţini bani pentru cluburile sportive, deşi bugetul oraşului e mai mare", suma alocată în acest moment finanţărilor pentru programele iniţiate de organizaţiile sportive este de doar 3.000.000 de lei. De asemenea, Primăria a pus la bătaie 1.000.000 de lei pentru finanțarea din bugetul local a programelor sportive dedicate copiilor și juniorilor.

Citit 3387 ori Ultima modificare Marți, 27 Februarie 2024 08:04

1 comentariu

  • postat de AdyGL
    Miercuri, 28 Februarie 2024 07:47
    92.86.16.***
    Pol Gal Danub , adica Politia Locala ar fi fost culmea sa nu primeasca finantare de la primarie. Sunt curios ce rezultate sau ce actiuni are acest club sportiv.
    0
    5

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.