Agenda aleşilor locali: una caldă, una rece

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Distracţie, dar şi biruri, fără halucinogene *

Şedinţă plină pentru aleşii locali ai Galaţiului. Astăzi, consilierii ne vor stabili şi distracţia de sărbători, dar şi birurile pe 2011. Şi tot pe principiul una caldă, una rece, laolaltă cu personalităţile care vor primi trofeul municipiului sau titlul de Cetăţean de Onoare, noi, gălăţenii de rând şi fără maşini, ne vom putea alege cu o scumpire a transportului în comun.

Vestea bună este că municipalitatea şi aleşii plănuiesc să mai taie din euforia magazinelor de vise etnobotanice şi să le exileze în afara oraşului.

Proiectul de hotărâre prin care se stabilesc taxele şi impozitele pe anul 2011, aflat în dezbatere pe site-ul Primăriei municipiului Galaţi, va primi astăzi verdictul aleşilor locali.

Tot astăzi va fi votat şi Programul Serbărilor Galaţiului şi laureaţii acestui an: premianţii municipiului şi cei mai gălăţeni dintre gălăţeni cărora li se va decerna titlul suprem de „Cetăţeni de onoare”.

Pe ordinea de zi se află pentru a treia oară şi proiectul de hotărâre care majorează preţul biletului de călătorie pe Transurb şi maxi-taxi la 1,5 lei. La această şedinţă nouă, SC Gospodărire Urbană SRL se va alege cu un buget de venituri şi cheltuieli, dar şi cu nişte criterii de performanţă aşa cum îi stă bine oricărei societăţi de interes local.

Aleşii vor putea reglementa comercializarea plantelor, a substanţelor şi preparatelor stupefiante, halucinogene, euforice sau pshihotrope, interzicând, practic, vânzarea lor în interiorul municipiului Galaţi.  

Citit 634 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.