Subprefectul Daniel Tudorache pleacă din Prefectură

Subprefectul Daniel Tudorache pleacă din Prefectură
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

„După ce am aflat, pe telefon, că domnul Tudorache ar fi spus în Prefectură că demisionează, mi-am întrerupt vizita la Chişinău şi am venit la Galaţi pentru a sta de vorbă cu dânsul. Nu am reuşit să ne întâlnim, am discutat puţin pe telefon. Dânsul mi-a confirmat că a spus celor din Prefectură că intenţionează să demisioneze, dar nu mi-a explicat şi motivul. Din ce mi-a spus, cred însă că va reveni asupra deciziei de a părăsi Prefectura. Pe de altă parte, am înţeles că este vorba, totuşi, şi despre o problemă de sănătate”, ne-a declarat prefectul judeţului Galaţi, Paul Florea.

Acesta a adăugat că „deocamdată, dânsul a solicitat un concediu de  odihnă, o solicitare destul de dificil de onorat, având în vedere că joi începe recensământul populaţiei, o acţiune la care toţi trebuie să ne implicăm…Totuşi, am să fac demersurile către secretarul de stat MAI Mihai Capră  [care se ocupă de relaţiile cu prefecturile] pentru a-i acorda domnului Tudorache un concediu scurt, măcar până la sfârşitul lunii. Cu sănătatea nu te joci!”.

Reamintim că la sfârşitul săptămânii trecute a apărut informaţia potrivit căreia subprefectul Daniel Tudorache şi-ar fi exprimat intenţia de a demisiona. Subprefectul nu a putut fi contactat telefonic, pentru a lămuri personal informaţia, însă preşedintele UNPR Galaţi (partid care îl susţine pe Ovidiu Tudorache la Prefectură), Dan Dobrea, a confirmat intenţia subprefectului de a renunţa la funcţie, „în luna decembrie”, din motive de sănătate.

Citit 2794 ori Ultima modificare Duminică, 16 Octombrie 2011 14:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.