PDL: „Resmeriţe” şi candidaturi negociate

PDL: „Resmeriţe” şi candidaturi negociate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În 2011, sediul PDL de pe Domnească a fost „recenzat”, în sensul că democrat-liberalilor li s-a furat televizorul. Fostul sediu de la Spicul a devenit măcelărie, semn că politica trece prin stomac. Toate organizaţiile de pensionari, inclusiv cele filo-portocalii, şi-au strigat nemulţumirile în faţa sediului de pe Domnească. Fără efect! „Om Bun” Marius Necula a fost ales lider la municipală. Cu piciorul în ghips, Mircea Toader a candidat singur la postul suprem al Organizaţiei Judeţene şi a fost reales preşedinte chiar de ziua lui. La nivel naţional, însă, n-a mai prins nicio funcţie.

Revenind la alegerile judeţene, nici nu se încheiase numărătoarea voturilor, că se şi scriau contestaţii. Inspectorul general şcolar, Doruleţ Resmeriţă, a pierdut în favoarea lui Necula funcţia de prim-vicepreşedinte şi a acuzat că „s-au renumărat voturile până n-am mai câştigat”. Necula a replicat că, de câte ori pierde, Resmeriţă face “o obsesie”, apoi a anunţat că i-a cerut premierului demisia (sic!) inspectorului. Resmeriţă l-a luat peste picior că s-a dus “cu pâra mică la premier”.

Democrat-liberalii nu şi-au ascuns interesul faţă de liberalul Marius Stan - acesta având o întâlnire cu Toader şi cu premierul Emil Boc. Stan a susţinut că discuţiile nu au avut legătură cu candidatura la Primărie, iar democrat-liberalii că au fost refuzaţi. Deşi parcă stăteau “la tiră”, aşteptându-i pe nemulţumiţii USL să li se alăture, până la urmă PDL-iştii şi-au anunţat candidaţii: Marius Necula, pentru Primăria Galaţi, Iulian Aramă, pentru preşedinţia CJ.

Citit 2662 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Ianuarie 2012 23:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.