PNL: Strâns uniţi în jurul lui Marius Stan

PNL: Strâns uniţi în jurul lui Marius Stan
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Liberalii n-au avut parte de scandaluri, ci de o consolidare a imaginii, în jurul lui Marius Stan, pe care şi l-au dorit cu ardoare candidat la Primărie.

În cutiile poştale, în parcuri sau chiar la vânzarea biletelor la meciurile Oţelului, gălăţenii au primit fluturaşi neelectorali cu însemnul PNL, având pe o parte fotografia lui Victor Paul Dobre cu sloganul „Forţa experienţei”, alături de câteva dintre proiectele sale (inclusiv proiectul „zonă metropolitană”), iar pe verso, poza lui Marius Stan cu sloganul „Tare pentru Galaţi”.

Liberalii au spus că nu e campanie electorală, ci o modalitate de comunicare cu cetăţenii.

Pelerinajul unor personalităţi naţionale precum Crin Antonescu, fostul premier Călin Popescu Tăriceanu, foştii miniştri Andrei Marga şi Cristian David a marcat finalul anului în filiala liberală. Singurul moment delicat a fost când consilierul local Maricel Oancea a demisionat din PNL din cauza relaţiilor încordate cu Marius Stan. “Nu, n-am dat nici un liberal afară din partid, Maricel Oancea n-a fost niciodată liberal, prin tot ce înseamnă comportament, gândire… Cred că a fost o greşeală când a fost primit în partid şi acum am reparat o greşeală. Oricum i se retrăgea susţinerea politică, aşa că e bine că a făcut primul gestul…”, a explicat Marius Stan.

Citit 1846 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Ianuarie 2012 23:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.