UNPR - Poate (mai) pică ceva…

UNPR - Poate (mai) pică ceva…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ministrul Gabriel Oprea, liderul naţional, a fost maestru de ceremonii la Conferinţa Judeţeană a UNPR Galaţi. Oprea a sosit la eveniment împreună cu preşedintele Consiliului Judeţului, Eugen Chebac, pe care l-a prezentat public drept candidatul acestei formaţiuni la un nou mandat la alegerile din 2012.

Urcat pe scenă, Chebac a confirmat milităreşte: „Da! Voi candida la alegerile din 2012 pentru preşedinţia Consiliului Judeţului Galaţi pe liste sau din partea UNPR. Dar nu refuz nicio colaborare cu vreun partid care astăzi poate îmi este ostil, dar mâine îmi va fi prieten”. Deci uşa e deschisă…

Susţinerea PDL a fost cât se poate de clară, printre invitaţii la evenimentul UNPR aflându-se Mircea Toader, Marius Necula şi Iulian Aramă.

Vehiculat ca viitor candidat UNPR la Primăria Galaţi, Eugen Durbacă (PC) a refuzat până la urmă oferta partidului condus de Gabriel Oprea. „Vom găsi şi la Primărie cel mai bun candidat pentru a câştiga”, a rezumat ministrul a Apărării. Deci poate pică ceva...

O adevărată desfăşurare de forţe - cei trei preşedinţi ai partidului, Gabriel Oprea, Marian Sârbu şi Cristian Diaconescu, liderul grupului UNPR din Senat, Şerban Mihăilescu, senatorul Anghel Iordănescu, primarul Piedone, într-un decor plin de steaguri roşii şi tricolore a marcat reuniunea organizaţiilor UNPR din Regiunea 2 Sud-Est, la Sala „Siderurgistul”. Chebac a fost proclamat „prim-vicepreşedinte al Ligii aleşilor locali UNPR” - soluţie pe care progresiştii au găsit-o pentru a le da funcţii candidaţilor lor, înregimentaţi în alte partide.

Citit 1562 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Ianuarie 2012 23:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.