Avalanşă de comentarii - Directorii PC neagă „Bursa zvonurilor”

Avalanşă de comentarii - Directorii PC neagă „Bursa zvonurilor”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

„Bursa zvonurilor” în care dezvăluiam că, potrivit bârfelor care mişună prin oraş, Ionel Borş este curtat de UNPR pentru candidatura la Primărie, iar Eugen Durbacă deja cochetează cu Partidul Poporului OTV-ist a stârnit un val de comentarii şi de replici pe site-ul ziarului nostru, şi nu numai. Directorii cu carnet de partid la PC, Genica Totolici, managerul Transurb, şi Eduard Grosu, şeful SRL Gospodărire Urbană, au reacţionat cu maximă celeritate pentru a combate zvonul – de care e plin oraşul - pe care noi n-am făcut decât să-l deconspirăm. Faptul că Eugen Durbacă, şeful lor de partid, aşteaptă să se termine licitaţiile pentru contractarea furnizorilor la Transurb şi Gospodărire Urbană, pentru a se muta în ograda Partidului Poporului „Dan Diaconescu”.


Precizări de la Transurb
„Dezmint în mod categoric absolut toate informaţiile care se referă la societatea pe care o manageriez, SC Transurb SA, şi sunt cuprinse în articolul menţionat. Este regretabil că articolul nu s-a raportat doar la jocurile politice descrise în titlu, afectând astfel imaginea SC Transurb SA prin diminuarea încrederii atât a cetăţenilor în serviciile de transport în comun, a persoanelor juridice cu care societatea noastră are relaţii comerciale cât şi a posibililor viitori parteneri de afaceri.

Pe viitor am dori echidistanţă şi obiectivitate în relatarea aspectelor legate de activitatea SC Transurb SA Galaţi şi implicarea acesteia în construirea unor ample articole bazate doar pe diverse «zvonuri». În încheiere menţionez că sunt dispusă ca, în interesul acurateţei jurnalistice şi a accesului la adevăr al cititorilor dumneavoastră să ofer informaţii pe viitor ori de câte ori se va dori clarificarea unor astfel de «zvonuri»”, ne-a comunicat în scris Genica Totolici, directorul Transurb.

„Nu am legătură cu licitaţiile Gospodărire Urbană”
Şi directorul SC Gospodărire Urbană, Eduard Grosu, a combătut aprig informaţiile pe care noi le-am „captat” de la „Bursa zvonurilor”. „De când sunt director nu am avut nimic de-a face sau vreo legătură cu licitaţiile desfăşurate la SC Gospodărire Urbană sau înainte, când era serviciu public în cadrul Primăriei. Licitaţiile s-au desfăşurat on-line şi în general au fost câştigate de firme mari, din afara Galaţiului, de multinaţionale care au oferit preţul cel mai mic. Pentru carburant avem grijă întotdeauna să obţinem un discount. Doar în cazul bunurilor sau materialelor cu preţuri mici am făcut achiziţie directă. Din cele 2,4 milioane de lei pe care le-am avut şi anul trecut şi anul acesta alocate pentru cheltuieli materiale şi pentru utilaje, şapte milioane a costat materialul pentru plantări în oraş, restul utilajele închiriate”, ne-a declarat Eduard Grosu.

Preşedintele Eugen Durbacă a sărit şi el ca ars şi a susţinut că firmele lui nu au avut contracte cu societăţile sau cu instituţiile din subordinea Primăriei şi Consiliului Judeţului.

Din moment ce directorii PC sunt atât de transparenţi şi dau dovadă de maximă promptitudine când e vorba de achiziţiile şi furnizorii societăţilor pe care le conduc, suntem siguri că nu ne vor refuza solicitarea oficială de a ne prezenta lista contractelor încheiate anul trecut, modul de atribuire a acestora şi numele furnizorilor de bunuri şi servicii, şi pentru o mai bună informare a cititorilor noştri.

Citit 4926 ori Ultima modificare Luni, 06 Februarie 2012 22:32

5 comentarii

 • postat de pecist derutat
  Miercuri, 08 Februarie 2012 12:13
  genica arata bine,e sexi si rea vorba cantecului.in ce priveste retorica domnului avocat poppel,pe la p.c.se spune ca e pe lista de candidati la locale si ca a condus manifestatia cu flori de la 24 ianuarie.se mai spune ca apara cateva cauze de la p.c.,dar eu nu cred probabil sunt barfe si domnul avocat habar n.are de ele.singurul candidat bun de la p.c. e RADU COSCA,dar ciumpalacii de la p.c ii pun talpi mereu.
  0
  0
  Raportează
 • postat de POPPEL
  Marți, 07 Februarie 2012 22:48
  De sunt doar zvonuri,ce asteapta tovaraselu' de-i presedinte al minusculului P.C. Galati si nu iese-n (strada) presa sa demonstreze contrariul?.
  Nu va iesi,si nu va iesi dintr-un motiv cat se poate de plauzibil,plauzibil noua celor ce-l stim,cunoastem.
  Daca va iesi in public cu vre-o declaratie de moment va fi doar atunci cand in sala Casei de Cultura isi va anunta candidatura pentru functia de PRIMAR al Municipiului Galati pe listele,stiti D-stra a carui partid.
  P.P-ului il va primi cu bratele deschise.
  Se vor gasi multi ce vor fi fraieriti cu sloganul-este nevoie de cel putin 3000 de oameni-,oameni carora li se promit in fiecare sedinta de partid ce se tine la sediu locuri de munca sub conducerea viitorului PRIMAR de GALATI,acela fiind dupa cum se lauda P.C.-isti de Galati,nimeni altul decat presedintele P.C.
  Insa celor care astazi ingroasa randurile acestui minuscul partid,P.C.,le adresez o singura intrebare.
  Un invingator adevarat asa cum se pretinde a fi acest presedinte viitor candidat al fotoliului de PRIMAR,cum explica EL electoratului de ce a pierdut de trei ori consecutiv acest fotoliu mult sperat,
  -in anul 2000,
  -in anul 2004,
  -in anul 2008
  ??????????
  Poate cineva sa-mi explice?
  Va rog explicati-mi.
  Recunosc,sunt mai mult decat GREU de CAP.
  Va rog mult,insistati,incercati de a ma convinge,dar,nu uitati,argumentele sa fie cat mai plauzibile.
  De nu va cunoasteti rolul bine,incercati sa depasiti postul de PUPINCURIST(I).
  Azi la C.E.C. un leu depui,maine el va scoate pui.
  Asta-i un slogan mai vechi,cunoscut de cei mai cu ceva ani inscrisi pe C.I.,dar tot atat de valabil pentru cei ce vor astazi sa-si depuna SPERANTA intr-un fost cal de cursa lunga ce a ajuns o MARTOAGA.
  Uitati-va-n urma si veti vedea un CAL de CURSA LUNGA in persoana presedintelui P.C. filiala Galati,uitati-va si astazi si veti vedea fostul cal de cursa lunga ce a ajuns.
  Parerea mea?,doar o MARTOAGA.
  Trageti D-stra concluzia sau,de-i nevoie si se cere,trageti concluziile necesare vremurilor.
  Hai va PUP.POPPEL.
  0
  0
  Raportează
 • postat de poool
  Marți, 07 Februarie 2012 09:39
  ca va place sau nu ...ca sunteti pc-isti sau nu .....tre sa recunoasteti un lucru ......cele 2 intreprinderi ...au evoluat foarte mult .....sub obladuire celor 2 persoane cu pregratire temeica in administratie publica !
  0
  0
  Raportează
 • postat de DANA
  Marți, 07 Februarie 2012 08:46
  DOAMNE TREBUIE SA NE DESTEPTAM CUM SA ALEGEM PE BORS CARE A VINDUT COMBINATU PE NIMIC EL STIE DEDESUPTURILE SI ASA O SA AJUNGEM SLUGILE ALTEI NATII SI LU DURBACA CEI MAI TREBUIE PRIMARIE ? NU A SUPT DESTUL NU A FACUT MARE BRAMBUREALA IN GALATI ,IN ETERNITATEA A VINDUT TOATE ALEILE DE DUCI UN MORT CALCIND ALTE MORMINTE SI CU APARTAMENTELE CA A DAT 10 REPARTITII PE UN APARTAMENT NE TREBUIE IAR HAOS CA NUI BUN TREBUIE SA GINDIM BINE PE CINE ALEGEM SI ACUM STIM SFORILE CARE SE TRAG
  0
  0
  Raportează
 • postat de SVETLANA
  Luni, 06 Februarie 2012 23:58
  AM REZISTAT FRATILOR LIPSEI DE APA CALDA LIPSEI DE CALDURA IN CALORIFERE LIPSEI DE APA POTABILA AM FOST STOICI, AM IESIT IN STRADA PROTESTAND. DAR FACETI CEVA MAI OAMENI BUNI PRELUNGITI VALABILITATEA LEGII 175/2010 LEGEA LUI CIUCA, SI PLICATI-O FRATILOR. CA MOR OAMENII DE FRIG SI FOAME SI AU DATORII LA INTRETINERE CU TITLU DE PENALITATI, ZECI SI SUTE DE MILIOANE LEI. ALTII ALEG SINUCIDEREA(VEZI ACEL ANGAJAT DE LA APATERM). STITI VOI BINE CEI DIN CONDUCEREA PRIMARIEI CE SE INTAMPLA CU ACESTI BANI, IN MANA CUI AJUNG, SI CUM SUNT FOLOSITI! S-A .FLUTURAT ACEASTA LEGE PE LA NASUL GALATENILOR UN AN DE ZILE . NU NU S-AU GASIT NORME METODOLOGICE DE APLICARE.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.