Un candidat mai puţin în cursa pentru Primărie

Un candidat mai puţin în cursa pentru Primărie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În urma întrunirii membrilor biroului executiv al Alianţei Pensionarilor pentru Conciliere, care a avut loc joi, s-a decis ca Vasile Panţuş, preşedintele organizaţiei, să nu mai candideze la Primăria Galaţiului.

Motivele care au dus la această decizie sunt lipsa fondurilor suficiente care să le permită o campanie electorală pe măsură şi dorinţa de a acorda această şansă tinerilor competenţi şi curajoşi. „Am calculat sumele necesare unei candidaturi la Primărie şi am ajuns la concluzia că nu ne permitem. De aceea am renunţat ca în iunie să candidez şi eu pentru primar, şi ceilalţi pensionari pentru Consiliul Judeţean”, ne-a explicat Panţuş.

De asemenea, acesta mai subliniază faptul că membrii Alianţei vor analiza minuţios programele politicienilor care doresc funcţii în conducerea oraşului, astfel încât numărul mare de pensionari, membri ai Alianţei, să voteze pentru cei care au strategii promiţătoare. Panţuş mai susţine că ar dori să fie invitaţi la dialog de către aleşii locali pentru a găsi împreună soluţii de viitor pentru Galaţi. „Suntem deschişi şi la eventuala propunere a acestora ca pensionarii din cadrul organizaţiei să fie membri ai Consiliului Local”, a mai adăugat Panţuş.    

Citit 2261 ori Ultima modificare Marți, 28 Februarie 2012 21:19

21 comentarii

 • postat de Tânăr care iubeste Galatiul
  Luni, 05 Martie 2012 20:52
  Aoleuuuuu scapam de un Mos si vrea sa vina altul ...lăsâ-ne tataie
  0
  0
  Raportează
 • postat de catalin_noi
  Joi, 01 Martie 2012 10:38
  Daca nici nu ar mai fi pornit cu ideea asta, cu siguranta ar fi fost mai bine. Era foarte bine daca stateau la locul lor si doar daca li se cerea ajutorul sa il dea. Ar fi cheltuit degeaba bani in campanie ca oricum nu ar fi avut cine stie ce rezultate.
  0
  0
  Raportează
 • postat de alinutza
  Joi, 01 Martie 2012 10:32
  Oare cum de s-a gandit sa asculte sfatul altora...e bine ca s-a gandit sa renunte pentru ca oricum nu avea nici o sansa.
  0
  0
  Raportează
 • postat de silviu
  Miercuri, 29 Februarie 2012 18:41
  pfff oricum nu aveam nevoie de ei , nu au facut nimic pentru noi pana acum asa ca mai bine fara ei
  0
  0
  Raportează
 • postat de emanuel
  Miercuri, 29 Februarie 2012 18:39
  nici nu era cazul ca acestia sa candideze la primarie , ar fi fost doar niste bani risipiti aiurea , asa ca mai bine ne lipsim de acesti indivizi
  0
  0
  Raportează
 • postat de Ion
  Miercuri, 29 Februarie 2012 18:20
  ...chiar nu mai exista pic de vlaga in orasul asta...sa fie condus doar de preistorici?...trebuia sa candideze cand se duceau luptele cu turcii si era si el tanar..nu acum...bine a facut ca s-a retras..ca altfel se retragea tot tineretul din orasul asta imbatranit...se pare ca e cameleon Galatiul, se aseamana cu primarul,,,
  0
  0
  Raportează
 • postat de Patrik Fecheta
  Miercuri, 29 Februarie 2012 14:46
  Poate veti spune ca am o atitudine nedreapta sau ca iau omul dupa aspect, dar privind fotografia si in special caciula omului (repet, nu e ceva personal) vad exact o trasatura a miilor de pensionari galateni (si nu numai), oameni indoctrinati, pentru care sapca su cozoroc (tip Ceausescu), caciula cu urechile ridicate, caciula de astrahan (tip Ceasusescu iesind din TAB la Targoviste), pantalonii de stofa (imperativ calcati la dunga) indiferent de pantof. M-am saturat astfel de oameni indoctrinati, pentru care tot ce e post-decembrist e prea futurist, pentru care cozile la un anume ziar local gratiut reprezinta o oprtunitate de a dobandi ceva, doar pentru ca e gratis si pentru ca, cozile sunt un mod de viata (daca regimul ne-a inavat cu cozile nu inseamna ca trebuie sa devina un mod de viata si in democratie). Acesti oameni, daca tot si-au asigurat (prin munca) o pensie, sa ne lase sa ne modelam singuri viata si societatea, nu sa ne-o influenteze ei, deoarece fara vina lor, trecutul si "invataturile" comuniste se sunt intiparite in mentalitate si in educatie. Cand au protestat la prefectura, ai difuzat in boxe imnul "3 culori". Mi se va spune ca era o aluzie la dictatura actuala dar eu nu sunt asa usor de convins. Eu in schimb, am convingerea ca daca ei ar putea ar reinstaura adevarata dictatura, pe care au trait-o in tineretea lor, deoarece atunci ei se eimteau utili, atunci sistemul i-a facut utili, i-a adus la oras, le-a oferit o casa (trebuie sa recunoasteam ca astfel de beneficii picau efectiv "din cer", numai sa te angajezi la intreprinderea X sau Y).
  0
  0
  Raportează
 • postat de tacira
  Miercuri, 29 Februarie 2012 14:44
  Stim ca Pantus se lupta si pentru tineri nu numai pentru pensionari, dar a participa la cursa pentru peimarie ar fi fost o pierdere de timp si de bani
  0
  0
  Raportează
 • postat de michael
  Miercuri, 29 Februarie 2012 14:43
  Iu hu... chiar nu ne trebuia inca un pensionar la primarie
  0
  0
  Raportează
 • postat de maria
  Miercuri, 29 Februarie 2012 11:22
  un candidat care nu ar fi facut nimic, inafara sa-i apere pe pensionari. Ar fi fost niste bani cheltuiti de geaba pentru campanie. Cine l-ar fi votat inafara de cativa pensionari?
  0
  0
  Raportează
 • postat de pitica
  Miercuri, 29 Februarie 2012 11:20
  daca acesta ar fi fost un candidat puternic care sa lupte pentru toti cetatenii, nu numai pentru pensionari poate ia-si fi dus lipsa, dar asa?! Mai bine cineva care sa stie ce are de facut pentru toti in egala masura si sa nu faca discriminari.
  0
  0
  Raportează
 • postat de flo(rin)
  Miercuri, 29 Februarie 2012 10:12
  @mimi: Magulit (nu magulita), de oferta, dar sunt prea sarac ca sa intru in politica! Voua va trebuie cineva, care sa aibe bani de galeti, de umbrele, de calendare, afise, pixuri, pungi de plastic, etc.! Ce sa fac eu in politica!? Sunt din cate vreau sa cred impartial, dupa cum ai vazut poate in comentariile mele, am criticat si usl, si pdl, si pcr, si ppdd!! Nu cred ca pot fi demagog, sau ca pot pupa in fund pe cineva ca sa obtina partidul sau eu personal, vreun folos sau vreo favoare!! gekadox@yahoo.co.uk
  P.S. Sper ca nu te-ai suparat, dar asta sunt eu!
  0
  0
  Raportează
 • postat de MIMI
  Miercuri, 29 Februarie 2012 09:59
  PUN PARIU CA NU ESTI TRECUTA DE 25 DE ANI.SI SA STII CA MELODIA ,,MAI INTOARCE DOAMNE ROATA,, MERGE DE MINUNE LA SPRITURI.TE BAGI IN POLITICA ORI BA ? p.s. TI.AM PIERDUT ADRESA DE E.MAIL!
  0
  0
  Raportează
 • postat de camil
  Miercuri, 29 Februarie 2012 09:56
  e bine ca au iesit din competitie, nu mai incurca pe cei care au de gand sa faca ceva bun din acest oras si sa schimba tot ceea ce treabuie. Avem nevoie de cineva pus pe treaba la primarie.
  0
  0
  Raportează
 • postat de flo
  Miercuri, 29 Februarie 2012 09:48
  Asta ne mai trebuia!!
  Dupa Durbaca si Nicolae, asta era maximul posibil, de ajuns cand sa aducem galatiul in epoca de PIATRA! Probabil ca dadea abonamente gratuite transurb la toti pensionarii, iar soferii in fiecare statie erau obligati sa ii urce in brate, oferindu-le apoi cate un ceai. Bineinteles in autobuze se asculta ,,mai intoarce Doamne roata", iar soferii trebuiau sa desfiinteze cabinele individuale, ca sa poata asculta toate aberatiile scoase de catre calatori, astfel vorbitul cu soferul devenea obligatoriu, din interzis! Programul pe la institutii si nu numai se reducea la 2 ore pe zi, astfel incat sa reapara nostalgicele ,,cozi", dupa care , cum se vede, multi inca tanjesc! Se infiinta cate o bodega pe fiecare suta de metri, spatiile verzi din fata blocurilor deveneau, gradini de zarzavaturi, iar cainii maidanezi deveneau cetateni de onoare!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de laura
  Miercuri, 29 Februarie 2012 09:46
  au realizat si ei ca era o pierdere de timp pentru ei aceasta candidatura si risipa de bani.
  0
  0
  Raportează
 • postat de x
  Miercuri, 29 Februarie 2012 09:39
  nu mai votati toti bosorogii. intineriti conducerea ca ne ducem dracu de tot
  0
  0
  Raportează
 • postat de eleny
  Miercuri, 29 Februarie 2012 09:22
  Daca ar fi decis ca mearga mai departe si sa intre in lupta politica de ocupare a functiei de primar ar fi insemnat niste bani risipiti,si in mod sigur acei bani isi pot gasi alta destinatie mai buna.
  0
  0
  Raportează
 • postat de relu
  Miercuri, 29 Februarie 2012 09:13
  Nu cred ca se pot lauda ca au facut ceva pentru cetateni pana la momentul actual pentru a avea un candidat la functia de primar.
  0
  0
  Raportează
 • postat de LUSTRAGIU OFTICAT
  Miercuri, 29 Februarie 2012 08:56
  CREDEAN CA A RENUNTAT DURBACA EUGENIU,UN TANAR MAI INVARSTA DECAT NEA PANTUS.ORICUM IL,,REZOLVA,, LEGEA LUSTRATIEI.SI ERE ATAT DE APROAPE SA IASA.IL PROPUN PE DOMNU APOSTOL ROMAN PICU ZS SI PICU ROMAN UN TANAR CAPABIL DE FOARTE MULTE ORI,A AJUTAT FAMILIA SA SI PE SINE ARE STUDII DESTULDE INALTE.MA MIR CA NU E CANDITATUL CU ELE MAI MARI SANSE.TRAIASCA LEGEA LUSTRATIEI.
  0
  0
  Raportează
 • postat de stefan badita
  Miercuri, 29 Februarie 2012 00:54
  vrem consiliu local tanar.... gata cu pensionarii. sa vina sa propuna solutii, idei, discutam larg, dar gata, sa vina tinerii, GALATIUL TREBUIE CONDUS DE TINERI!
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.