Un candidat mai puţin în cursa pentru Primărie

Un candidat mai puţin în cursa pentru Primărie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În urma întrunirii membrilor biroului executiv al Alianţei Pensionarilor pentru Conciliere, care a avut loc joi, s-a decis ca Vasile Panţuş, preşedintele organizaţiei, să nu mai candideze la Primăria Galaţiului.

Motivele care au dus la această decizie sunt lipsa fondurilor suficiente care să le permită o campanie electorală pe măsură şi dorinţa de a acorda această şansă tinerilor competenţi şi curajoşi. „Am calculat sumele necesare unei candidaturi la Primărie şi am ajuns la concluzia că nu ne permitem. De aceea am renunţat ca în iunie să candidez şi eu pentru primar, şi ceilalţi pensionari pentru Consiliul Judeţean”, ne-a explicat Panţuş.

De asemenea, acesta mai subliniază faptul că membrii Alianţei vor analiza minuţios programele politicienilor care doresc funcţii în conducerea oraşului, astfel încât numărul mare de pensionari, membri ai Alianţei, să voteze pentru cei care au strategii promiţătoare. Panţuş mai susţine că ar dori să fie invitaţi la dialog de către aleşii locali pentru a găsi împreună soluţii de viitor pentru Galaţi. „Suntem deschişi şi la eventuala propunere a acestora ca pensionarii din cadrul organizaţiei să fie membri ai Consiliului Local”, a mai adăugat Panţuş.    

Citit 2425 ori Ultima modificare Marți, 28 Februarie 2012 21:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.