A început cârpeala de primăvară
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

A început cârpeala de primăvară
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

De la începutul acestei săptămâni, Direcţia Tehnică din cadrul Primăriei municipiului Galaţi a dat comandă serviciului de reparaţii străzi din cadrul Ecosal să înceapă activitatea de reparare a carosabilului. Este vorba despre repararea gropilor din străzi care au apărut după zăpezile din această iarnă. Deja angajaţii Ecosal au putut fi văzuţi prin oraş, împrejmuind porţiuni de carosabil şi lucrând la astuparea gropilor, aşa cum s-a întâmplat marţi, exact în una din cele mai aglomerate intersecţii din oraş - Brăilei cu prelungirea Traian.  
Cum temperaturile exterioare sunt în continuare scăzute, gropile din carosabil nu pot fi asfaltate cu mixtură asfaltică la cald, ceea ce ar presupune şi o procedură mai complicată, cu frezarea zonelor în care se află gropile. În consecinţă, angajaţii Ecosal astupă gropile cu mixtură asfaltică la rece. Pe româneşte, în această perioadă, până când o da căldura afară, poate aprilie, poate mai, gropile Galaţiului vor fi cârpite. Şoferii Galaţiului ştiu despre ce este vorba: cratere umplute cu asfalt presat în mod necorespunzător, care la prima ploaie mai serioasă se vor "goli" din nou de conţinut, redevenind capcane pentru maşini.    

Deocamdată, reprezentanţii Direcţiei Tehnice din cadrul Primăriei nu au fost în măsură să precizeze suma alocată serviciului Ecosal pentru cârpeala gropilor, urmând să prezinte o situaţie financiară la finalizarea lucrărilor.

Citit 1366 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Martie 2012 17:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.