UNPR îl repudiază pe Boldea după acţiunile DIICOT (AUDIO)
Foto: Foto: Sorin Pană

UNPR îl repudiază pe Boldea după acţiunile DIICOT (AUDIO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În ciuda faptului că pe site-ul oficial al Camerei Deputaţilor, figurează ca fiind membru al grupului progresist şi chiar în discordanţă cu imensul mash roşu, cu însemnele UNPR şi numele său care este afişat pe sediul său de campanie din Micro 40, de astăzi, deputatul Mihail Boldea … nu a fost niciodată membru UNPR! Cel puţin aceasta este declaraţia pe care a făcut-o Dan Dobrea, preşedintele filialei locale, în totală contradicţie cu propriile sale declaraţii din conferinţa de presă făcute pe 13 martie, când spunea: „domnul Boldea este un membru UNPR atipic, străluceşte prin absenţă. Dar asta nu îi ia statutul de membru al partidului”.


 


Tot astăzi, conducerea centrală a UNPR a anunţat că deputatul Mihail Boldea nu mai face parte din grupul progresist, după ce a fost membru 45 de zile, timp în care „nu a avut nicio luare de cuvânt, nicio declaraţie politică, nu a semnat nicio iniţiativă legislativă şi nu a forumulat nicio întrebare sau interpelare”. Gălăţenii ştiu însă că Boldea a făcut cel puţin trei conferinţe de presă în ultimele luni, în calitate de membru UNPR, situaţii în care nimeni din conducerea partidului nu a intervenit.  

Ieri alb, azi negru!

Contactat telefonic, preşedintele UNPR Galaţi Dan Dobrea a spus că „Boldea nu a fost niciodată membru UNPR. În octombrie 2011 am discutat cu el pentru intrarea în UNPR. Discuţiile au durat câteva zile, dânsul voia şefia municipalei, care este ocupată de Florin Spătaru, aşa că nu ne-am înţeles. În ultimul timp am înţeles că şi-a negociat intrarea în PPDD, recomandându-se pe la Bucureşti ca al doilea parlamentar, după Oajdea care este membru acolo. Nu are nici o adeziune la UNPR, la Galaţi sau la Bucureşti!”. Întrebat de ce a declarat pe 13 martie că este membru UNPR dacă acum nu îl recunoaşte, Dan Dobrea a negat că ar fi spus în urmă cu câteva zile aşa ceva: „am spus că este un politician atipic, nu membru UNPR”. Totuşi, înregistrarea audio de pe 13 martie (pe care le puteţi auzi aici) contrazice declaraţiile de acum ale deputatului. Dacă Boldea nu este membru UNPR, de ce a mai făcut conferinţe de presă în această calitate sau de ce afişează sigla UNPR, fără ca nimeni din conducerea partidului de la Galaţi sau Bucureşti să ia atitudine? „Acestea au fost nişte măsuri menite să ne forţeze mâna… Este problema fiecăruia cum îşi face datoria, dar nu poţi să fii politician doar pentru a te ascunde sub pălăria unui partid”, a răspuns Dobrea.

Contactat telefonic, liderul Municipalei PPDD Galaţi, Constantin Ene a negat că Boldea ar fi membru al acestui partid, spunând că „zvonurile potrivit cărora ar veni la noi nu s-au concretizat”.

Citit 2678 ori Ultima modificare Vineri, 16 Martie 2012 17:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.