Absurd de Galaţi - Două salarii, un singur faliment

Absurd de Galaţi - Două salarii, un singur faliment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Bun venit din nou în Galaţiul paradoxurilor, al situaţiilor absurde pe care autorităţile şi partidele politice în genere ori (se fac că) nu le văd, ori le tolerează ori de-a dreptul le întreţin.

Se poate spune că societatea Apaterm are deja abonament lunar la rubrica dedicată absurdului gălăţean. Nici nu e de mirare în condiţiile în care autorităţile se străduiesc să găsească tot felul de artificii juridice, unele mai surprinzătoare decât altele, pentru a întreţine artificial apele în care se scaldă Apaterm. În primăvara anului 2010, „Viaţa liberă” a dezvăluit metoda folosită de directorii societăţilor de interes local de a-şi spori veniturile limitate de lege, angajându-se reciproc. Consilierii au promis că vor face un set de restricţii care să elimine posibilitatea apariţiei şi pe viitor a acestor probleme.

Ei bine, s-a găsit o soluţie pentru ca un şef să câştige, în cadrul aceleiaşi firme, două salarii. Administratorul special al Apaterm, Adriana Stratulat, este remunerată atât pentru funcţia de conducere, cât şi pentru cea de director tehnic în instituţie. Aleşii locali s-au declarat surprinşi de această situaţie şi vor lămuriri de la Inspectoratul de Muncă.

Citit 1681 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Aprilie 2012 22:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.