Vezi care este poziţia candidaţilor din judeţ pe buletinele de vot!
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

Vezi care este poziţia candidaţilor din judeţ pe buletinele de vot!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Biroul Electoral Judeţean Galaţi a stabilit ieri, prin tragere la sorţi, ordinea în care vor apărea pe buletinele de vot numele partidelor şi ale candidaţilor. Primele care şi-au încercat norocul au fost partidele parlamentare şi apoi cele neparlamentare.

Pe primul bileţel care a ieşit din bol scria UDMR, care are candidaţi doar pentru Consiliul Judeţului Galaţi şi pentru Consiliul Local Tuluceşti. Urmează, pe buletinul de vot: PC, PNL, UNPR, PDL şi PSD.

În cazul partidelor neparlamentare norocul a surâs în această ordine: Partidul Verde, PAS, Partidul Poporului – Dan Diaconescu, PRM, PNŢCD, PSR, PER, Forţa Civică, Partidul Poporului – PC, Partida Romilor „Pro-Europa”, PNG-CD şi ProDemo. În funcţie de candidaţii înscrişi în luptă de adversari, partidele vor putea urca un loc pe buletinul de vot. Avantajul USL şi al APP este că, în localităţile în care au candidaţi comuni, vor ocupa pe buletinul de vot numărul de ordine al partidului din componenţa lor care a obţinut cea mai bună poziţie în urma tragerii la sorţi.

Iată care va fi ordinea pe buletinul de vot pentru alegerea preşedintelui CJ: Nicolae Bacalbaşa (USL), Eugen Chebac (APP), Pompiliu Virgil Ciupercă Comşa (Partidul Verde), Alexandru Teodorescu (PP -DD), Marin Costel (PRM), Ion Popa (PNŢCD), Neculina Florea (PER), Dorin Darabă (Partidul Forţa Civică), Ştefan Gherasim (PP -LC) şi Nicu Stratulat (ProDemo).

Mâine vă vom spune care va fi ordinea pe buletinul de vot pentru alegerea primarului municipiului Galaţi şi a Consiliului Local

Citit 3373 ori Ultima modificare Joi, 10 Mai 2012 20:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.