Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 comentarii

În perioada 10 mai - 10 iunie, în judeţul Galaţi se desfăşoară campania de informare şi conştientizare a cetăţenilor asupra riscurilor pe care le implică acordarea, respectiv, primirea de foloase pentru atragerea de voturi sau votarea în afara condiţiilor prevăzute de lege. Obiectivele campaniei iniţiate de MAI sub sloganul din titlu sunt informarea cetăţenilor asupra sancţiunilor pe care le implică nerespectarea prevederilor Legii nr. 67/2004 pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale, cu modificările şi completările ulterioare şi conştientizarea acestora pentru asigurarea unui proces electoral legal.

În acţiunile acestei campanii vor fi implicate efective din toate structurile teritoriale ale MAI, acestea având planificate în perioada premergătoare alegerilor locale din 10 iunie întâlniri cu cetăţenii de la oraşe şi sate, ocazii cu care vor distribui pliante şi fluturaşi cu mesaje adecvate.

Gălăţenii vor putea afla despre această campanie şi scopurile ei şi din afişele care vor fi postate în toate locurile publice precum şi în mijloacele de transport în comun, dar şi din spoturile difuzate la TV şi radio. Cei care vor să afle mai multe informaţii legislative despre procesul electoral şi despre activităţile structurilor MAI pot accesa site-ul www.votlegal.mai.gov.ro.

Citit 1394 ori Ultima modificare Vineri, 11 Mai 2012 17:18

4 comentarii

 • postat de fanica Miercuri, 16 Mai 2012 14:48 Link la comentariu
  0
  0

  E foarte bine ca daca se triseaza, sa plateasca, chiar si cu inchisoarea!

  Raportează
 • postat de Radu de galati Luni, 14 Mai 2012 10:19 Link la comentariu
  0
  0

  Galatenii sunt furati la vot de 22 de ani si nu cred, oare acum vor crede ? Unde sunt cei ce au furat la ultima votare ? Lea rupt coada. Asa-i la noi. Daca erau oameni cinstiti inca mai erau in puscarie, pentru ca sunt excroci unii au ajuns chiar Prefecti.

  Raportează
 • postat de dan Sâmbătă, 12 Mai 2012 09:28 Link la comentariu
  0
  0

  asta ne mai trebuie acum sa ne fie influientat votul. Nimic nu e imposibil.

  Raportează
 • postat de alex Vineri, 11 Mai 2012 23:04 Link la comentariu
  0
  0

  Votati Constantin Telegan!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.