Austeritate la Senat şi laptop fără butoane

Austeritate la Senat şi laptop fără butoane
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fără tichete de masă, cu deplasări atent monitorizate, o majorare a salariilor cu doar trei la sută şi un buget mai mic cu 18 la sută, asta ar însemna austeritatea la Senatul României, potrivit senatorului democrat-liberal Marius Necula. Politicianul ar vrea să desfiinţeze diurnele senatorilor care se ridică la 700-800 de lei lunar pentru fiecare parlamentar care are colegiul în judeţ.

„Nu se reînnoieşte parcul de maşini, chit că unele au 200.000 de km. Nici plăcuţele de frână nu le-am schimbat la Dacie. Ne-am dus să luăm laptop-uri şi nu sunt pentru toţi senatorii, deşi nu suntem mai mulţi decât anul trecut. Primului laptop care mi s-a dat îi lipseau patru butoane. Copiii mei, unul în clasa I şi unul a III-a, nu au reuşit să-i scoată butoanele. Nu-mi imaginez ce poţi să-i faci ca să scoţi butoanele. Am reuşit să aleg alt laptop luând piese de la altul”, a declarat Marius Necula.

Senatorul insistă pentru informatizare, pentru transformarea Casei Poporului în e-parlament,  sistem care ar însemna o economie la buget de 20 miliarde de lei vechi şi renunţarea la tonele de hârtie.

Citit 1202 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.