Bula de campanie - Playboy electoral şi săpături la temelie

Bula de campanie - Playboy electoral şi săpături la temelie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Alertă în zori! O echipă de procurori şi poliţişti a descins ieri dimineaţă la blocul unui consilier judeţean exclus din PSD care se vrea preşedinte la judeţ. Procurorii s-au apucat să sape la baza construcţiei. Cică oamenii legii ar fi primit informaţii strict secrete că la temelia imobilului ar fi îngropată, în termopane, celebra Elodia, pe care şeful politic al candidatului, Dan Diaconescu, a căutat-o mai bine de „O mie şi una de nopţi”, În Direct la OTV. Nu ştim dacă avocata dispărută ar putea fi la fundaţia blocului, dar nu excludem posibilitatea ca organele de ordine să descopere acolo secretele „succesului” în afaceri ale politicianului. Mai precis, să afle motivele pentru care patronul unor firme care abia îşi mai trag sufletul suguşate de faliment a fost potrivit pentru funcţia de preşedinte al Comisiei de Buget Finanţe a Consiliului Judeţului şi nimerit să gestioneze resursele financiare ale  judeţului Galaţi…

„Muma” lui Om bun

Circulă prin târg o variantă remixată a „Mumei lui Ştefan Cel Mare”. Baladă: „Orologiul sună noaptea jumătate la Atlas în poartă oare cine bate? «Eu sunt bună mamă, Om Bun PDL-ist şi din bătăliile electorale mă întorc trudit. Soarta noastră fuse crudă astă dată: Poliţiştii lui Gâscă asmuţiţi de Primărie m-au amendat pentru panourile electorale (aici bardului electoral i s-a cam împotmolit rima). Dă-mi din dividende să plătesc amenda»”. La finalul baladei de modă nouă am aflat şi răspunsul „Mumei” septuagenare a candidatului PDL la Primărie: „De eşti tu acela, nu-ţi sunt mumă eu, du-te la partid, de la el să ceri, o să-ţi dea şi Toader de-un buchet de flori».

Iepuraş pogonaş

Am aflat pe surse cum că singura candidata independentă la Consiliul Local, (care, apropos! nu face parte din proiectul comun al celorlalţi independenţi care candidează în echipa viceprimarului), a fost foarte iubită când nu era încă pensionară. A fost iubită de mulţi. Şi nu dezinteresat. Din acest motiv se pare că editorii revistei pentru iepuraşi (ne)electorali „Playboy”, o au în vedere pentru a fi Playmate în ediţia din luna iulie a revistei distribuite în România, un număr special dedicat admiratorilor ei din toate timpurile.

Răspândacul electoral

N.R. - Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.

Citit 2082 ori Ultima modificare Miercuri, 16 Mai 2012 21:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.