Karagounis îşi toarnă cenuşă-n cap: „Sunt vinovat, îmi vine să mor!”

Karagounis îşi toarnă cenuşă-n cap: „Sunt vinovat, îmi vine să mor!”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Căpitanul echipei Greciei, Giorgios Karagounis, s-a declarat dezamăgit pentru că a ratat un penalti la remiza cu Polonia, scor 1-1, în meciul de deschidere de la Euro-2012, apreciind că este singurul vinovat pentru ratarea victoriei.

"Îmi vine să mor. Am avut o şansă uriaşă, pe care eu am irosit-o! Sunt singurul vinovat pentru acest egal. Cred că jocul nostru din repriza a doua trebuie să ne dea încredere şi putere să îi batem pe cehi. În general, cînd nu poţi învinge într-un meci, trebuie să faci tot posibilul să nu-l pierzi. Noi am putut să-l cîştigăm, dar... E dureros că am revenit incredibil şi am dat cu piciorul unei ocazii excelente", a declarat Karagounis.

Selecţionata Poloniei a încheiat la egalitate, vineri, scor 1-1 (1-0), cu reprezentativa Greciei, în meciul de de deschidere de la Euro-2012, disputat pe Stadionul Naţional din Varşovia, în grupa A, în care s-au acordat două cartonaşe roşii şi s-a ratat un penalti. Pentru Polonia a marcat Lewandowski '17, iar pentru Grecia a înscris Salpingidis '51.

Din minutul 44, Grecia a evoluat cu un jucător mai puţin, Papastathopoulos fiind eliminat pentru cumul de cartonaşe. Şi Polonia a avut un jucător mai puţin în teren, din minutul 69, când portarul Szczesny a fost eliminat pentru fault din postura de ultim apărător. La această fază, arbitrul spaniol Carlos Velasco Carballo a acorda lovitură de la 11 metri pentru Grecia, executată de Karagounis, dar apărată de portarul Tyton, intrat în poartă în locul lui Szczesny.

Pentru Papadopoulos, Euro 2012 s-a terminat

Fundaşul Greciei, Avraam Papadopoulos, accidentat la ligamentele încrucişate de la genunchiul stâng la meciul cu Polonia, nu va mai evolua la Euro-2012. Papadopoulos, ieşit de pe teren în minutul 37 al meciului cu Polonia, va reveni în Grecia pentru a primi îngrijiri. Jucătorul formaţiei Olympiakos nu poate fi înlocuit, deoarece regulamentul UEFA prevede că o înlocuire pe bază de accidentare se poate face doar înainte de primul meci al echipei.

Grecia joacă, marţi, cu Cehia, în etapa a doua a grupei A.

 

Citit 7555 ori Ultima modificare Duminică, 10 Iunie 2012 12:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.