Ghici cine vine la primărie şi CJ? - Negocieri pentru echipele câştigătorilor

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Noul primar ales, Marius Stan, nu a făcut, până acum, nici o declaraţie în privinţa echipei cu care va lucra, iar preşedintele său pe linie de partid, liberalul Victor Paul Dobre îi respectă tăcerea. Acesta spune doar că se va respecta protocolul USL, care prevede paritate la perechile de viceprimari şi vicepreşedinţi CJ - unul de la PSD, unul de la ACD.

Deşi liderul PSD Dan Nica l-a nominalizat pe Florin Popa ca viitor viceprimar şi pe Cornel Hamza, ca viitor  vicepreședinte CJ, zarurile nu au fost în nici un caz aruncate în stabilirea candidaţilor pentru cele două posturi de viceprimari, cele două de vicepreşedinţi CJ şi nu în ultimul rând pentru posturile de city-manager şi country-manager. 

Neoficial, se vorbeşte despre varianta viceprimarilor Radu Cosca (PC), Florin Popa (PSD) şi Mihai Manoliu city-manager şi despre cea a vicepreşedinţilor CJ Tania Bogdan (PNL) şi Cornel Hamza (PSD), cu Gheorghe Saghian, country manager. Marea necunoscută însă rămâne Eugen Durbacă, din ce în ce mai vehiculat ca al doilea vicepreşedinte CJ (în locul Taniei Bogdan), ceea ce ar însemna că Radu Cosca pierde postul de viceprimar PC în favoarea unui liberal.

Maria Măndiţă, Bogdan Nistor

Citit 4293 ori Ultima modificare Vineri, 15 Iunie 2012 18:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.