Nicolae Bacalbaşa a depus jurământul de preşedinte al CJ Galaţi

Nicolae Bacalbaşa a depus jurământul de preşedinte al CJ Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Preşedintele Bacalbaşa: „Am să fac tot ce depinde de mine ca oamenii să trăiască mai bine, mai demn şi mai drept” * Dr. Aurel Nechita: „Primul profesor universitar la medicină care ajunge preşedinte! Urmează şi ceilalţi!”


Noul preşedintele al Consiliului Judeţului, dr. Nicolae Dobrovici Bacalbaşa a fost validat miercuri de către Tribunalul Galaţi şi a depus jurământul. Biroul preşedintei Tribunalului, judecătoarea Carmen Sandu, a fost neîncăpător pentru membrii marcanţi ai USL care s-au înghesuit să fie prezenţi la eveniment. La stânga noului preşedinte au stat senatorul PSD Gheorghe Saghian, prefectul Emanoil Bocăneanu, şi preşedintele PC, Eugen Durbacă, la dreapta, liberala Tania Bogdan. Singurul democrat-liberal din sală a fost Ion Ştefan.
Judecătoarea Carmen Sandu a dat citire sentinţei civile prin care, în numele legii, Tribunalul a hotărât validarea în funcţia de preşedinte CJ a lui Nicolae Dobrovici Bacalbaşa, ales cu 152.996 de voturi. Emoţionată şi foarte discretă, dr. Roxana Bacalbaşa a fotografiat momentul în care soţul ei a depus jurământul: „Subsemnatul, Dobrovici Bacalbaşa Nicolae, preşedintele Consiliului Judeţului Galaţi, jur să respect Constituţia şi legile ţării şi să fac cu bună credinţă tot ceea ce stă în puterea şi priceperea mea pentru binele locuitorilor judeţului Galaţi. Aşa să-mi ajute Dumnezeu!”. Felicitat şi aplaudat de colegi, dr. Bacalbaşa a ţinut să le mulţumească în primul rând locuitorilor judeţului Galaţi pentru încredere, dar şi colegilor din USL şi familiei: „Faptul că 40 de ani au avut încrederea să-mi confere vieţile lor în momente de cumpănă, probabil a contribuit la aceea că gălăţenii mi-au oferit interesele lor majore economice şi sociale pentru patru ani. Am să fac tot ce depinde de mine ca oamenii să trăiască mai bine, mai demn şi mai drept. Vreau să mulţumesc în mod particular familiei mele care a suportat o perioadă grea de campanie electorală în care am fost injuriat şi eu şi familia mea şi sper că justiţia română căreia m-am adresat pentru calomnie va face dreptate cu celeritate. Vreau să mulţumesc dlui Saghian şi dlui Durbacă care au fost, în afara poziţiei oficiale pe care au avut-o, oameni extrem de apropiaţi sufleteşte şi dlui prefect care, în afara poziţiei oficiale şi imparţiale pe care a avut-o şi trebuia să o aibă, a ştiut să păstreze echilibrul şi demnitatea unui judeţ într-un moment de cumpănă, când nu s-au furat masiv voturi. Dumnezeu să ne ajute pe toţi care suntem aşa-zisa clasă politică pentru ca speranţele oamenilor simpli puse în noi să se adeverească”, a spus Bacalbaşa. În stilul său inconfundabil, dr. Aurel Nechita a destins atmosfera cu o glumă: „Este primul profesor universitar la Medicină care ajunge preşedinte de CJ! Urmează şi ceilalţi!”.

 

Citit 4078 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Iunie 2012 14:24

17 comentarii

 • postat de sa-l ajtati pe Bombo
  Joi, 21 Iunie 2012 08:38
  "doctor" MengeleBacalbasa ar trebui sa se buluceasca rerede repede sa-l resusciteze pe Bombo. O asemenea "somitate" medicala stie ce trebuie facut ... in primul rind sa ia plicul, apoi sa-i puna garoul la git foate bine strins

  sper sa nu uite sa-i invite pe "pupatorii de condur" Stroila, Nica, Gogoncea si alte lepadaturi din aceaiasi categorie ... Bombo trebuie mingiiat delicat pe oua
  0
  0
  Raportează
 • postat de prieten
  Joi, 21 Iunie 2012 08:07
  Bravo dl Stroila , nu ati reusit sa scapati de cele rele . Procedati exact ca atunci cand ati venit in sistemul de irigatii ca tanar inginer . pe la SPP6 vanatori si va laudati ca sunteti trimis de catre tov Ceausescu sa implementati doctrina comunista ( sunteti de loc din oltenia ) ce faceti acum ? . nu vi se pare ca icepeti cu limba nu cu ceia ce aveti in cap? ( si aveti destul ) ma dezamagiti domnule Stroila . va doresc spor la munca .
  0
  0
  Raportează
 • postat de alfar
  Miercuri, 20 Iunie 2012 23:11
  ce naiba nu ati inteles. fraierii posteaza si "jmecherii" sint in poze si in functii aducatoare de noroc in viata..
  0
  0
  Raportează
 • postat de adam
  Miercuri, 20 Iunie 2012 23:06
  Ma enerveaza rau cand vad pe Saghian in spatele lui Bacalbasa cu o figura de nevinovat.Acest mafiot despre care exista zvonuri ca ar avea in combinatie cu fostul primar din Schela (acum la puscarie) terenuri de cateva sute de hectare,undeva prin zona padurii "Baltatu",obtinut prin metode frauduloase.Deranjat de atitudinea actualului primar din Schela,l-a dat afara din partid pe viceprimar si l-a suspendat pe actualul primar,pentru a-i face loc fratelui fostului primar ,sa candideze la primaria din Schela.Cred ca aceasta jigodie de Saghian,care se vede dupa fata ca-i un lingau si-un pupator in cur de-a lui Bacalbasa,avea ceva datorii catre fostul primar.
  0
  0
  Raportează
 • postat de M.Stroila
  Miercuri, 20 Iunie 2012 23:01
  Domnule DOCTOR,Domnule PRESEDINTE in munca e sanatatea, dar si cinstea, puterea , bunastarea si farmecul vietii.Dupa atata glorie si aroganta a dezamagirii,dupa atata iluzie si zadarnicie astept si cred ca ni se va dezvergina sperantele pentru ca resemnarea e calitatea cea dintai si cea mai de pe urma a sufletelor oamenilor de prin partile acestea.Insist si accentuez: renasterea " poporului "galatean trebuie sa ne intereseze sa ne preocupe.E timpul sa ne cunoastem mai bine propriile noastre peisaje,propriul nostru PAMANT caci in putine locuri se imbina armonios frumosul cu utilul.In opinia mea,sansa reabilitarii si dezvoltarii acestor parti de tara sta astazi ca si in trecut,in puterea PAMANTULUI. Incepeti de aici cu omeni prceputi in stiinta pamantului si sa vedeti ca va fi bine!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Sictir
  Miercuri, 20 Iunie 2012 22:13
  Plecati din Galati cat mai aveti timp. Pana nu va anesteziaza asta pe toti! O sa va fure si n-o sa simtiti! Bacalbasa...hai sictir....mare profesor...bai oameni, e de jaleeee...o sa vedeti!
  0
  0
  Raportează
 • postat de alfar
  Miercuri, 20 Iunie 2012 21:23
  de acum, asta e . urmarim, si compostam , la greu. nu mai merge, s-a votat, corect, asta nu inseamna ca puteti dormii linistiti daca nu ne imbunatatiti viata. cum? ati spus ca stiti. asteptam. spor la treaba. niciodata nu au fost ca acum mii de oamenii ce asteapta de la voi rezultate.
  0
  0
  Raportează
 • postat de oarecare
  Miercuri, 20 Iunie 2012 19:12
  sper din tot sufletul, ca acest pitecantrop "profesor universitar la medicină", membru de marca a "familiei" copy-paste, impreuna cu ciracii sai de partid, sa imparta celula cu "inestimabilul" Bombonel
  0
  2
  Raportează
 • postat de Manglenda
  Miercuri, 20 Iunie 2012 17:46
  Rahat cu perje si cu putin mustar deasupra! Profesor universitar zici? Am un prieten caruia i-ai recomandat sa se opereze la Spitalul Militar din Bucuresti, sa nu cumva sa se lase pe mina macelarilor din Galati. Macar cu el ai fost sincer! Gasca de hamesiti ce sinteti cu Nica in frunte! Nici macar nu pricepi (sau pricepi?) ca vei fi omul de paie al pesedistilor in scaunul respectiv.
  0
  2
  Raportează
 • postat de antisecuristul
  Miercuri, 20 Iunie 2012 17:02
  ......numai valori

  O sa se duca naibii sandramaua !
  0
  2
  Raportează
 • postat de Marean
  Miercuri, 20 Iunie 2012 16:48
  Hai siktir, musiu Bacalbasa! Ai sa faci rahatul praf!
  0
  2
  Raportează
 • postat de Dezastru,cataclism managerial!! Asta-i personalitate primarilor timp de 22 de ani !!!Contează omul,nu partidul !!!
  Miercuri, 20 Iunie 2012 15:54
  Măi nene Haiduc,aici nu este problema de partide,care fie vorba între noi după 22 de ani sunt o apă și un pământ,aici este problema de om,de educație,de caracter, de ,,frica de Dumnezeu'',de cei opt ani de acasă sau șapte,cum o fi.Avem de 22 de ani numai oameni ,,nașpa'' la Primăria din Galați,borfași,inculți,needucați și poate și nebotezați,veniți cu ,,pluta'' pe Dunăre și aruncați de comuniști în diferite funcții ,,de combinat și partid'' cum era odinioară,ca să scape de sărăcia de unde s-or fi născut pramatiile.Oricum orașul cum arată azi după 22 de ani, ne arată gradul de incultură și educație a celor care s-au perindat prin Primărie,orașul arătând ca și ei fără personalitate și mai rău,distrus,obosit de furăciunile și incapacitatea lor de gestionare administrativă.
  0
  2
  Raportează
 • postat de Haiducul
  Miercuri, 20 Iunie 2012 15:35
  Pentru puiul de tarfa cetatean.
  Mai jeg uman ce esti, nu de cine a pierdut e vorba balosulei ci de cum se respecta legea in Galati nenorocit uman ce esti. Daca nu intelegi dute si suge la Nica si Paslaru si poate te va face si pe tine destept cocomarla. Ma doare-n cot pe mine ca-i in PSD sau PDL, PNL sau PC. toti astia sunt aceeasi zoiosi ca si tine, insa ce vina am eu ca trebuie sa va suport nenorocitulei.
  0
  2
  Raportează
 • postat de Să fie într-un ceas bun! Să rămână ceva în urmă,cu folos și rost,nu anarhie urbană ca în ultimii 22 de ani !!!
  Miercuri, 20 Iunie 2012 15:34
  Să fie într-un ceas bun iar Dumnezeu sper să vă îndrume pașii în gândurile și faptele cele bune,aproape de gălățeni ce speră în spiritul dumneavoastră ca om de cultură cu multă experiență. Cuvinte frumoase,dar sperăm să se vadă în oraș un spirit și o arhitectură mai omenoasă și civilizată ce o puteți reinstaura împreună cu Domnul Stan cel puțin ca înainte de '89,când era o normalitate și coerență în arhitectura orașului.O rugăminte;lăsați intrarea liberă în Parcul Botanic,că tot parc este până la urmă,și puneți taxă la intrare în clădirea Complexului Muzeistic cum era pe timpul lui Ceaușescu(măcar Ceaușescu nu punea taxe de intrare în parcuri).
  0
  0
  Raportează
 • postat de ...cetatean
  Miercuri, 20 Iunie 2012 15:25
  Haiducule, banii de campanie ii i-a dat mata!Si nu mai manca kakat aiurea!Ati pierdut si nu vreti sa recunoasteti!Gata...reveniti-va!Prostimea s-a desteptat si a ales !
  0
  0
  Raportează
 • postat de Haiducul
  Miercuri, 20 Iunie 2012 14:57
  Daa, de unde a avut bani de campanie a declarat ? Parca legea zice ca daca nu depune declaratia de provedienta a fondurilor de campanie nu poate fi confirmat, Vacalbasa asta a depus acea declaratie ? sau la galati legea este altfel?
  0
  0
  Raportează
 • postat de mi-e jena de vremurile care am ajuns sa le traim ... dar mai ales mi-e jena de oameni de bine
  Miercuri, 20 Iunie 2012 14:52
  Citez: "Dr. Aurel Nechita: „Primul profesor universitar la medicină care ajunge preşedinte! Urmează şi ceilalţi!” .... si acet individ este "doctor" precum prim-ministrul USL "copy-lotul" Ponta ... fac parte din generatia "copy - paste" sau Ctrl+C - Ctrl-V
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.