A fi sau a nu fi director la Teatrul Muzical

A fi sau a nu fi director la Teatrul Muzical
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Consilierul local PD-L Petru Alexe (foto) i-a solicitat, public, primarului municipiului Galaţi „să se respecte legea”. Membru în comisia pentru activităţi ştiinţifice, învăţământ, sănătate, culte, cultură, tineret, asistenţă socială, sport şi agrement, Petru Alexe s-a referit la cazul lui Florin Melinte şi la faptul că acesta nu mai poate fi director, potrivit unor hotărâri de instanţă. Prezentând, cu lux de amănunte şi date, toată argumentaţia legală cu privire la acest caz, consilierul a cerut, în esenţă „ca toate deciziile să se desfăşoare în legalitate. Vedem acum că şi la Apă-Canal se numeşte  un alt director [Gelu Stan], fără a se trece decizia prin Consiliul Local”.

Deşi consilierul local a expus exhaustiv cazul, un lucru s-a trecut cu vederea: faptul că primarul municipiului Galaţi, Dumitru Nicolae a declarat încă de acum două săptămâni că îl va suspenda din funcţia de director pe Florin Melinte, dar că va fi „cu sufletul” alături de el la examenul ce va fi organizat la o dată ulterioară.

În plus, faptul că Florin Melinte nu mai este director al Muzicalului, se poate verifica simplu: agendele culturale ale Teatrului Muzical sunt semnate de „Laura Sava, director general interimar”…

Citit 1108 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.