UPDATE Eugen Chebac şi Ion Ştefan, invalidaţi în Consiliul Judeţului Galaţi

UPDATE Eugen Chebac şi Ion Ştefan, invalidaţi în Consiliul Judeţului Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE ORA 15.45 - Nici mandatul lui Ion Ştefan (de la PDL) nu a fost validat de către majoritatea USL din Consiliul Judeţului. În ceea ce-l priveşte pe Eugen Chebac, acesta a anunţat că va contesta decizia în contenciosul administrativ.


UPDATE ORA 15.20 - Mandatul consilierului judeţean Eugen Chebac (APP) nu a fost validat. Fostul preşedinte al Consiliului Judeţului Galaţi, ales consilier judeţean pe listele Alianţei pentru Progres (PDL şi UNPR) nu îşi va putea exercita mandatul din cauza faptului că grupul de consilieri judeţeni USL nu a votat validarea mandatului său.

 


Pentru a doua oară de la alegerile locale, Consiliul Judeţului Galaţi eşuează în tentativa de a-şi alege vicepreşedinţii din cauza negocierilor nefinalizate din cadrul USL.

Reamintim că în timp ce candidatul PSD pentru funcţia de vicepreşedinte este stabilit clar, Cornel Hamza, ACD (PNL şi PC) încă nu a stabilit dacă îl va susţine pe Eugen Durbacă (PC) sau pe Tania Bogdan (PNL).

Cum astăzi este a doua şedinţă a CJ convocată de la alegerile locale, preşedintele Nicolae Bacalbaşa a propus scoaterea de pe ordinea de zi a punctului referitor la alegerea celor doi vicepreşedinţi.

Cei 29 de consilieri judeţeni prezenţi din numărul total de 34 au votat în unanimitate propunerea preşedintelui Consiliului Judeţului.

Cu alte cuvinte, negocierile pentru funcţia de vicepreşedinte continuă până când grupurile politice vor ajunge la un consens.

Citit 2824 ori Ultima modificare Duminică, 24 Iunie 2012 15:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.