Rudele la nevoie se cunosc! - Cumătrul de la Piscu îl susţine pe Traian Băsescu

Rudele la nevoie se cunosc! - Cumătrul de la Piscu îl susţine pe Traian Băsescu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cumetrii din Piscu ai preşedintelui Traian Băsescu, Nicoleta şi Dumitru Dumitrache, au urmărit cu sufletul la gură evenimentele care s-au precipitat la finele săptămânii trecute, terminând cu suspendarea din funcţie a şefului statului. Dumitru Dumitrache se declară alături de cel care i-a încreştinat fetiţa şi este gata să voteze „Nu” la referendumul pentru demiterea preşedintelui, care va avea loc pe 29 iulie.

Familia Dumitrache a făcut la fel şi în mai 2007, când, în campania electorală a referendumului pentru demiterea lui Băsescu şi-a pus afişul electoral al naşului fetiţei în geamul casei, şi l-a susţinut să rămână la cârma statului. „Asta e lovitură de stat, nu e altceva! Poporul care l-a susţinut în 2009 ca să iasă preşedinte o să vadă mai târziu sfatul lui Antonescu şi Ponta”, ne-a declarat revoltat Dumitru Dumitrache pe care l-am contactat ieri telefonic. Dumitru Dumitrache ne-a declarat cât se poate de ferm că va merge la referendum şi va pune ştampila de vot pe "Nu". La fel îi va îndemna să facă şi pe cei apropiaţi sau cunoscuţi.

Amintiri

„Nanule nu mă uita, m-am născut de ziua ta!”, aşa îi transmitea lui Traian Băsescu, finuţa de la Piscu Mihaela-Cătălina Dumitrache, anul trecut în ziua în care şeful statului a împlinit 60 de ani. Iată că anul acesta naşul Băsescu nu a uitat-o, iar naşa, Maria Băsescu a avut grijă să-i trimită daruri finuţei, de 1 iunie, Ziua Copilului, iar înainte de Paşi a vizitat-o, potrivit tradiţiei, şi i-a adus tot felul de cadouri.

Istoria de naş a şefului statului a început în vara anului 2005, după ce comuna Piscu a fost măturată de ape. Prezent în sat, Băsescu a cunoscut-o pe Nicoleta Dumitrache, însărcinată în luna a cincia, sinistrată alături de soţul şi de copiii ei, şi i-a promis că dacă va naşte băiat, îi botează copilul. N-a fost băiat, ci fetiţă, dar a venit pe lume chiar de ziua de naştere a preşedintelui, pe 4 noiembrie. Oficiile de naş le preluase deja Mihai Capră, pe atunci prefect al Galaţiului, motiv pentru care copila a primit numele Mihaela-Cătălina. Dar şeful statului a decis, în cele din urmă să o boteze el.

Citit 2720 ori Ultima modificare Marți, 10 Iulie 2012 18:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.