Orăşelul copiilor va avea o altă faţă de vara viitoare
Foto: Foto: Bogdan Nistor

Orăşelul copiilor va avea o altă faţă de vara viitoare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
 • Un consilier local va propune în cea mai apropiată şedinţă a Consiliului Local realizarea unui studiu de fezabilitate privind reabilitarea totală a parcului de joacă din Ţiglina I

La câteva zile după ce-am semnalat faptul că o bună parte din Orăşelul Copiilor a fost devastată, un consilier local a venit cu o iniţiativă lăudabilă, dar nu acum, ci după ce se va materializa. Consilierul local Alin Mihai va introduce pe ordinea de zi a viitoarei şedinţe a Consiliului Local un proiect de hotărâre în vederea realizării unui studiu de fezabilitate pentru reabilitarea totală a parcului. "Intenţia mea este să găsim o soluţie financiară pentru a face acolo un adevărat parc, cu dotările anilor 2012. Vom dărâma tot şi vom aduce atelaje noi. Punem pe jos tartan, ca la toate locurile de joacă moderne, aduce şi castele cu protecţie şi punem pază serioasă sau camere de supraveghere", spune consilierul Alin Mihai.

Din păcate, totul se va întâmpla cel mai probabil la începutul anului viitor. "Din bugetul pe 2012 nu avem cum să luam sumele necesare, dar cu siguranţă le vom prevedea în bugetul pentru 2013. Din fericire, este o lucrare care poate şi va fi gata în maxim trei luni, aşa că vara viitoare vom avea un parc cu totul nou", a ţinut să precizeze consilierul local democrat-liberal, care a adăugat că speră ca lucrările la parcul din Ţiglina I să nu semene deloc cu cele de la Grădina Publică. Până când se va schimba total la faţă, Orăşelul Copiilor va suferi câteva lucrări de "cârpeală". În acelaşi timp, autorităţile locale se vor asigura că prin zonă vor patrula mai mulţi poliţişti locali, care să prevină alte acte de vandalism. Reamintim, în urmă cu două săptămâni leagănele din jumătate din parc au fost smulse cu furie din barele de susţinere, căsuţele din lemn au fost rupte, iar toboganul devenise practic inutilizabil după ce podeţul care face legătura cu scara fusese rupt.

Citit 2083 ori Ultima modificare Vineri, 03 August 2012 23:02

4 comentarii

 • postat de un parinte
  Sâmbătă, 04 August 2012 19:14
  O initiativa laudabila! Mergeti inainte cu ideea! Copiii sunt nerabdatori sa se joace cat mai repede in noile investitii din Oraselul copiilor. I-am citit copilului meu ideea dvs si asteapta cu nerabdare punerea ei in practica! Va sustinem! URGENTATI !!
  0
  0
  Raportează
 • postat de UCAVARCAN
  Sâmbătă, 04 August 2012 12:59
  cineva , va propune ...
  iar vrajeli ...
  scrie ... s-a facut , este in lucru ...
  la concret , dragule , la concret
  iar daca vrei sa folosesti un timp viitor sau chiar un viitor anterior , incepe cu : NE TREBUIE , AVEM NEVOIE
  TU NU TE-AI SATURAT DE ATATA PRAF IN OCHI ?
  0
  0
  Raportează
 • postat de florin
  Sâmbătă, 04 August 2012 12:20
  PENTRU CA BISERICA DIN ZONA A LUAT DIN SPATIUL ORASELULUI SI PREOTII DE ACOLO AU FACUT DITAMAI PALATUL(FORTAREATA) CUM SE VEDE DIN IMAGINI ,POATE ''RUP'' CEVA DE LA EI SI ADOPTA EI PARCUL DESTINAT COPIILOR ENORIASILOR,NU CE SPUNETI ,AR AVEA DE UNDE?
  0
  0
  Raportează
 • postat de flo
  Sâmbătă, 04 August 2012 10:08
  SA VEDEM....a zis orbul! Un consilier pdl poate sa propuna orice cat de bun, dar majoritatea este usl, deci slabe sanse sa se voteze asa ceva, chiar dak e bun! Pe sintagma sa moara si capra vecinului, ca asa e in politica la noi, romanii!!
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.