Marian Popa va intra în greva foamei pentru că a fost exclus din PNŢCD

Marian Popa va intra în greva foamei pentru că a fost exclus din PNŢCD
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Marian Popa va intra în greva foamei, pentru a atrage atenţia opiniei publice că a fost exclus în mod abuziv din PNŢCD. Potrivit lui Popa, greva foamei o va face în faţa sediului de campanie al preşedintelui suspendat Traian Băsescu, iar acţiunea sa de protest va începe pe 30 august.

Fostul lider al PNŢCD Galaţi spune că a ales această dată întrucât întreaga presă va fi la sediul de campanie al lui Băsescu, pentru a afla reacţiile sale pe 31 august, când Curtea Constituţională se va pronunţa asupra rezultatelor referendumului. "Am fost acuzat [de PNŢCD] că am boicotat boicotul, că nu m-am îmbrăcat în alb, că nu le-am spus oamenilor să stea acasă. Au supus la vot şi m-au exclus, în viziunea lor, din toate funcţiile şi din partid. (…) O să prezint problema PNŢCD ca să vadă şi Mihai Răzvan Ungureanu, şi Mihail Neamţu, şi Vasile Blaga ce partener au. Cum vrea Pavelescu să conducă România fără să respecte legile ţării şi statutul PNŢCD”, a declarat Marian Popa.

Acesta a atacat, deja,  în instanţă, decizia BPN privind excluderea sa din PNŢCD pe care o consideră nestatutară. „Pavelescu nu este şi nu va fi recunoscut niciodată de ţărănişti. El este omul-partid, cum exista cândva omul-orchestră sau cum îi spunea Băsescu, în urmă cu ceva ani, avocatul ăla mic cu capul mare”, a mai declarat Popa.

Citit 3734 ori Ultima modificare Luni, 06 August 2012 18:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.