Bani aruncaţi aiurea: Borduri schimbate la doi ani de la modernizare!

Bani aruncaţi aiurea: Borduri schimbate la doi ani de la modernizare!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La mai puţin de doi ani de la ultimele lucrări de modernizare, una dintre aleile centrale a rămas fără borduri * Primăria plăteşte bani grei pentru înlocuirea acestora, dar nu ştie dacă va rezolva o altă problemă majoră a oamenilor din zonă: lipsa trotuarelor


Oamenii care locuiesc pe una dintre aleile paralele cu strada Traian, în zona Şcolii 26, au avut un şoc când într-una din dimineţile săptămânii trecute s-au trezit în zgomote de picamer. Când au privit pe geam au zărit un grup de muncitori şi vreo două excavatoare care trăgeau de zor de bordurile care mărgineau calea rutieră. "Am rămas surprinşi, pentru că în 2010 au mai fost ceva lucrări de modernizare şi nu cred că era cazul să sape din nou. Nouă ne-ar fi trebuit aici nişte trotuare, fie ele cât de mici, numai să fie, pentru că circulă maşini multe şi copiii noştri sunt într-un permanent pericol", spune Iulia, o doamnă care se grăbea spre serviciu şi care avea după ea şi un mic căţeluş. Un alt vecin ne-a spus că minunea nu a durat prea mult! După o zi şi jumătate de lucru, muncitorii au dispărut şi nu au mai fost văzuţi până-n ziua de azi. "Am rămas surprins că atunci când l-am întrebat pe unul dintre muncitori de ce s-au apucat să lucreze pe o alee modernizată acum doi ani, mi-a răspuns că este posibil să fi greşit strada, după care şantierul practic s-a închis dispărut. Ne-au lăsat fără borduri, iar acum circulaţia se desfăşoară foarte greu în zonă", spune domnul Neagu, un alt vecin din zonă. Bordurile vechi stau acum aruncate în tufele de pe marginea aleii, iar cele noi zac pe platfoma de gunoi.

Constructorul n-a greşit adresa!

Contactaţi telefonic, repezentanţii Biroului de presă din cadrul Primăriei Galaţi ne-au confirmat că lucrările de acolo fac parte dintr-un proiect mai mare de reabilitare a aleilor dintre blocuri, proiect ce are ca termen de finalizare sfârşitul lunii septembrie. Constructorul - Tancrad Galaţi - are şi sarcina de a identifica branşamentele proaste şi înlocuirea lor. Ce n-a ştiut însă Primăria este dacă nemulţumirea oamenilor din zonă legată de faptul că nu au trotuare pe unde să se ferească de maşini le-a fost auzită şi va fi rezolvată.

 

Citit 2982 ori Ultima modificare Luni, 20 August 2012 17:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.