PP-DD va arunca 13 oameni la parlamentare: Picu Roman şi Chebac încă nu ştiu ce vor

PP-DD va arunca 13 oameni la parlamentare: Picu Roman şi Chebac încă nu ştiu ce vor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gălăţenii de la Partidul Poporului –Dan Diaconescu oscilează între posturile de deputat şi senator. Nici şeful PP-DD-ului, Picu Apostol Roman, şi nici fostul preşedinte al CJ Galaţi, Eugen Chebac, nu şi-au stabilit postul pe care îl vor mai arzător. Cei doi politicieni vânează câte două colegii, dar şi câte un post de senator. Astfel, Picu Apostol Roman ia în calcul Colegiile 7 şi 9 de deputat şi Colegiul 3 Senat, iar Eugen Chebac cântăreşte între Colegiile 1 şi 3 Senat şi Colegiul 3 de deputat. Numai să nu li se întâmple ca în zicala aceea populară „cine aleargă după doi iepuri deodată, nu prinde niciunul”. Singurul lucru cert este că, potrivit lui Apostol Picu, PP-DD-ul va arunca în lupta pentru parlamentare nu mai puţin de 13 candidaţi.

Citit 2540 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Octombrie 2012 18:34

7 comentarii

 • postat de Chebac la PP-DD? nEBUNEALĂ TATAIE, MARE NEBUNEALĂ. Adio PP-DD, vă țineți de poante !!!
  Joi, 11 Octombrie 2012 21:51
  Săracul Dan Diaconescu, săracul partid PP-DD. Vroiam să votez ,,antisistem'' , ,,anticiocoi'' și când colo ce văd? Fostul Chebac dă-i și luptă, adică la tot foștii? Pa, pa, PP-DD, vă țineți de poante?
  0
  0
  Raportează
 • postat de caddy
  Joi, 11 Octombrie 2012 16:32
  sa-i ia drq pe toti
  0
  0
  Raportează
 • postat de nicola
  Joi, 11 Octombrie 2012 14:15
  politicieni cu coitze de plastilina! cu astia se ridica natia romana? fereasca Dumnezeu!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Politicul Mitica
  Joi, 11 Octombrie 2012 10:03
  Toto BARONII locali de la partidele la putere si opozitie sau inteles intre ei ,ca in colegiile lor sa-si puna contracandidati fara reputatie politica ca sa fie siguri de ciolan,basca mai au si bani cu putere din afaceri mari"Vezi DOSAR DE CANDIDAT=Realitatea TV"si atunci ce se schimba in Romania ? N-ar fi necesara o lectie data de roman?
  0
  0
  Raportează
 • postat de JIANU,IANCU
  Joi, 11 Octombrie 2012 09:42
  Daca indivizi tip pipi roman au ajuns la PP-DD, ESTE CLAR, ca acest partd se incarca din start cu lichele deja controversate.Dupa ce au fost aruncati ca pe niste masele stricate de alte partide, si-au gasit de ros oase la partide de imprumut, in contradictie cu doctrina practicata pana atunci.Atunci iti pui intrebarea:ce orientare ideologica au acesti oameni?De stanga, de dreapta, la mijloc, sau niste traseisti pentru amagit electoratul!?

  Mai avem un model de "politician" traseist:Durbaca.Ce ideologie are acest ins care s-a plimbat pe la toate partidele?Ca de aratat, a aratat.Totul s-a materializat in afacerile lui personale.Iar fraierii l-au votat cu ochii imchisi, asa in dorul lelii.Tot acesti fraieri se plang acum ca nu au locuri de munca, ca mor de foame,uitandu-se cu dusmania si jind la cei acre au prosperat din prostia lor.Ce sa mai comentezi?Cultura politica se face la televizor si din ziare.Care are polonicul mai mare, din ala manaca si alegatorul roman.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Eugen.....nu Durbaca !
  Joi, 11 Octombrie 2012 08:06
  Ce gusa a facut oportunistul asta de picu ! "Bun" ppulitician !?
  0
  0
  Raportează
 • postat de galatean
  Joi, 11 Octombrie 2012 06:34
  sunt disperati dupa un post cat mai gras, daca au ajuns la partidul pp-dd.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.