Decizie PP-DD: Constantin Ene şi Cătălin Poalelungi, rămaşi fără sprijin politic
Foto: Constantin Ene, consilier local

Decizie PP-DD: Constantin Ene şi Cătălin Poalelungi, rămaşi fără sprijin politic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Potrivit surselor noastre, liderii interimari ai Partidului Poporului - Dan Diaconescu din Galaţi, Picu Apostol Roman şi Eugen Chebac, le-au retras sprijinul politic consilierilor locali Constantin Ene şi Marian Cătălin Poalelungi. Astfel, "ultima redută" a celor care au muncit pentru obţinerea rezultatelor surprinzătoare de la alegerile locale din 10 iunie a fost înlăturată, iar nou-veniţii de pe la alte partide au mână liberă.
"Băieţii «a dezbătut» ieri. Este ceva tipic lor", ne-a declarat, ironic, la închiderea ediţiei, Cătălin Poalelungi, care a aflat că i s-a retras sprijinul politic tot pe surse, de la doi prieteni care nu au nicio legătură cu PP-DD. Poalelungi ne-a mărturisit că se aştepta la aşa ceva din partea unor persoane care la data la care PP-DD strângea 15.000 de voturi, erau unul membru de nădejde al PC, celălalt membru de nevoie al UNPR.
Vom reveni cu amănunte.

Citit 2583 ori Ultima modificare Joi, 11 Octombrie 2012 23:33

4 comentarii

 • postat de DIDI
  Sâmbătă, 13 Octombrie 2012 18:59
  DDPC , intreaba pe cei ramasi , nu pe cei veniti , ca sa ti spuna cu adevarat cite bube are in cap ene c.
  0
  0
  Raportează
 • postat de ANA MARIA
  Vineri, 12 Octombrie 2012 22:49
  ROMANUL TOT CURVA A RAMAS! SE FURA SI SE TRADEAZA UNII PE ALTII! FIECARE E PT EL SI DUPA CIOLAN! E CLAR ACUM CUM E CLASA POLITICA SI CE INTERESE AU! ALO! VLAD TEPES?! UNDE ESTI?!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de DDPC
  Vineri, 12 Octombrie 2012 22:13
  Poate cineva sa ma lumineze si pe mine cu ce a gresit acest Constantin Ene de a ajus sa fie schimbat?
  Poate ca Picu crede ca are sanse la deputatie, hm..se inseala , lumea nu mai crede in acest partid de baloane din sapun, , fondat pe iluzii..( vezi ce a facut DD cu combinatul.chimic) deci sansele lui Picu spunt spre 0
  0
  0
  Raportează
 • postat de Si eu am fost ca voi
  Vineri, 12 Octombrie 2012 09:18
  MAURII SI-AU FACUT DATORIA , MAURII POT MURI
  Sunt unul dintre vechii vostri prieteni , dragilor, cu suficienta experienta politica , si ma doare sufletul sa va vad tarati in aceasta mocirla , intr-un mod atat de nerecunoscator.
  Fruntea sus, gustul AMAR al cutitului infipt in spate trece mai usor decit cel DULCE al propriei demnitati in fata atacului furibund si caraghios al unei turme de magari. Curaj. Ati fost ,sunteti si veti ramane BUNI.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.