Tot Voiculescu conduce PC!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Preşedintele PC Galaţi, Eugen Durbacă, a fost numit  preşedintele Departamentului Organizatoric Naţional al partidului, cu misiunea de a-l creşte în sondaje pe ţară, într-un an, la zece la sută.

Şeful organizaţiei cu cele mai bune rezultate la alegeri din toate organizaţiile PC din ţară, Durbacă a pus însă piciorul în prag: dacă nu va fi lăsat să organizeze lucrurile aşa cum ştie, se retrage: „Dacă se bagă cineva peste mine, a doua zi renunţ!”

Cum am sesizat parcă o nemulţumire, pentru prima oară, faţă de relaţiile sale cu conducerea naţională din care face parte, l-am întrebat pe liderul gălăţean dacă lucra mai bine cu fosta conducere, adică cu preşedintele Dan Voiculescu, actual preşedinte de onoare, decât acum, cu preşedinta  Daniela Popa.

„Nu-i problemă, că şi acum tot dl Voiculescu conduce – a răspuns Durbacă. Adică Partidul Conservator este condus tot de dl Voiculescu, ca să fie clar pentru toată lumea!” Am reprodus în întregime răspunsul, repetat practic de trei ori, ca să nu creadă cineva că n-am înţeles exact.

Eugen Durbacă a mai mărturisit că i-a  propus fostului lider naţional, demisionat în urma unor acuzaţii „care s-au dovedit a fi banalităţi”, să iasă mai des „pe post” şi să participe mai des la acţiuni, ca să aibă astfel partidul de câştigat. Întâmplător sau nu, dl Voiculescu ieşise ieri „pe post”: al dumnealui.

Preşedintele gălăţean a detaliat: „Că s-a ales preşedinte când s-a ales, este adevărat. Dar cel care conduce… Că la şedinţele la care participăm, tot dumnealui coordonează şedinţa. Restul stăm în bancă, adică la masă şi dumnealui stă în capul mesei şi conduce”.

Citit 1194 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.