Va fi mai eficient noul Legislativ?
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

Va fi mai eficient noul Legislativ?
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Mulţi dintre noii parlamentari sunt şi vechii parlamentari. Pe când pentru unii, acesta reprezintă primul mandat, pentru alţii, cei mai mulţi, este al doilea, al treilea, poate chiar al patrulea. Consideraţi că noul Parlament va fi mai eficient, decât cele apuse?

Puiu, 60 de ani: „Până nu pun industria la punct, să aibă de unde lua bani, să exporte, nu se întâmplă nimic. Dacă vor fi atât de deştepţi încât să creeze locuri de muncă şi să facă cele pe care le-am enumerat mai sus, atunci se va putea spune că sunt eficienţi. Dacă nu, nu se va diferenţia de alt Parlament. Nu prea am încredere în noii parlamentari, pentru că mulţi sunt şi vechii parlamentari, prea puţini sunt noi. În această situaţie, dacă nu au făcut nimic până acum, nu am de ce să aştept de la ei că ar face altceva decât au făcut până acum. După cum au pornit cu pensiile, salariile, preţurile se dezgheaţă, nu văd eficienţă”.

Nicolae Vladimir, 40 de ani: „Să sperăm că vor fi mai eficienţi. Să sperăm că primul-ministru e mai tânăr şi are mai multe idei”.

Nicoleta-Carmen Avram, 23 de ani: „Nu ştiu dacă mă pot gândi la nişte criterii după care să spun că actualii parlamentari vor fi mai eficienţi decât cei din mandatele trecute, dar întotdeauna sperăm în mai mult, în mai bine. În tinereţea primului-ministru mă bazez”.

Ilie Berdilă, 66 de ani: „În mod sigur nu va fi mai eficient, pentru că se ştie cine a intrat în Parlament. Au intrat şi oameni care nu au nicio legătură cu Parlamentul. Nu se poate, nu are cum să fie mai eficient. Speranţe toţi avem, dar au trecut deja vreo 23 de ani. Speranţele le pot avea cei tineri, eu chiar mă gândesc la generaţiile viitoare şi nu au nici un fel de viitor. Nimeni nu îi ajută, nici ei nu se ajută. Noi, cei mai în vârstă, nu mai avem ce face".

Citit 786 ori Ultima modificare Miercuri, 16 Ianuarie 2013 18:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.