După luni de scaune goale în CL: Validarea a doi noi consilieri PP-DD

După luni de scaune goale în CL: Validarea a doi noi consilieri PP-DD
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

PP-DD a hotărât, în sfârşit, cine sunt cei care îi vor înlocui pe Constantin Ene şi Cătălin Poalelungi în Consiliul Local Galaţi. Potrivit preşedintelui PP-DD, Eugen Chebac, în urma analizei făcute în cadrul partidului, cei care vor umple scaunele goale din CL sunt Monica Dascălu, profesor şi director de şcoală, şi Ilie Gheţu, ce urmau pe listă după Ene şi Constantin. „Am mers pe o reacţie firească şi atunci când au fost stabiliţi pe listă s-a ţinut cont de pregătire profesională, abilităţi şi, de ce nu, implicare politică”, a declarat preşedintele PP-DD Galaţi, Eugen Chebac. Ieri, conducerea PP-DD a ţinut o şedinţă pentru validarea celor doi consilieri şi înaintarea hârtiilor către Primărie, pentru efectuarea modificărilor de rigoare.

Citit 2128 ori Ultima modificare Miercuri, 16 Ianuarie 2013 18:24

4 comentarii

 • postat de Celalalt
  Vineri, 18 Ianuarie 2013 08:54
  Referitor la comentt..postat de "el".Cat de usor se poate improsca un om cu noroi. Fara nici macar a cunoaste persoana respectiva.Povesti.. Asa se creaza confuzii etichetate. Dreptul fiecaruia..de a comenta,asta e!
  0
  0
  Raportează
 • postat de EL
  Vineri, 18 Ianuarie 2013 00:07
  Domnule Ghetu nu cumva dumneata esti cel urmarit de interlopi de ani de zile,intrucat esti cu ariciul in buzunar? Cazul Bahaian iti spune ceva? Folosesti aceleasi metode? Cei de la procuratura si de la IJP ar putea sa ne dea ceva amanunte suplimentare?Mai fratilor cum ati reusit sa adunati la PPDD toate gunoaiele sociale ale orasului?
  0
  0
  Raportează
 • postat de Generalul xxl
  Joi, 17 Ianuarie 2013 14:46
  Deasemeni ..,felicitari Dlui ILIE GHETU, cunoscut om de afaceri,un real castig pentru CL Galati dar si pentru PPDD Galati.Asteptam sa ne reprezentati cu"brio" in CL. Inca odata felicitari!
  0
  0
  Raportează
 • postat de candy blue
  Joi, 17 Ianuarie 2013 14:20
  Felicitari d-nei Dascalu! O d-na foarte capabila cu idei bune si experienta in management! Un castig pentru oras si probabil si pentru partid. Multa rabdare, putere de munca si spor in toate!
  0
  1
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.