Flori şi şampanie pentru jurnaliste, la Prefectură

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dacă şi în restul săptămânilor anului am primi măcar zece la sută din atenţia care ni se acordă între 1 şi 8 martie, probabil că noi, femeile, am avea mai puţine motive de nemulţumire vizavi de bărbaţii din viaţa noastră.

Dar, cum aşa ceva este greu de crezut că se va întâmpla, ne bucurăm, măcar de gesturile făcute, cu dedicaţie, în preajma Zilei Femeii. A fost cazul şi ieri dimineaţă, la Prefectura Galaţi, când prefectul Claudiu Brînzan şi subprefectul Cosmin Păun le-au invitat pe doamnele şi domnişoarele din presa gălăţeană la o cupă de şampanie.

Ni s-a urat să fim sănătoase, ceea ce le dorim şi noi atât gazdelor noastre din Prefectura Galaţi, cât şi tuturor gălăţencelor, ni s-a dorit succes în carieră, dar şi linişte şi căldură în familiile noastre, lucrurile pe care le-am urat şi noi, la rându-le, prefectului şi subprefectului, fiindcă, se ştie, viaţa particulară o influenţează întotdeauna pe cea publică.

A fost un moment plăcut, relaxat, în ciuda faptului că, prinse în agitaţia specifică oricărei zile de muncă în presă, unele invitate au întârziat la întâlnire. Întârziere care, fiind, până la urmă, de scuzat în contextul unei agende încărcate (toată suflarea presei se grăbea să ajungă la un alt eveniment, programat, la o oră distanţă, de Consiliul Judeţului), a fost „pedepsită” de gazde cu câte un buchet de flori.

Citit 1002 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.