Unde nu-i profesionalism, vai de serviciile noastre!

Unde nu-i profesionalism, vai de serviciile noastre!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Conducerea instituţiilor şi a societăţilor de interes local se reflectă în calitatea serviciilor de care beneficiem. Iată ce cred gălăţenii despre faptul că politica e în tot şi în toate, iar carnetul de partid primează în faţa competenţei.

Felicia Dima, profesor Industrie Alimentară: „Evident că nu mi se pare normal! Mai ales că sunt absolvent de învăţământ superior din Galaţi şi constat cu mare neplăcere că sunt puse persoane care, pe lângă faptul că au o pregătire politică îndoielnică, nu au nicio pregătire tehnică sau economică. Nici nu ştiu ce caută acolo. Asta se reflectă asupra vieţii noastre în general. De-aia nu avem apă, nu avem drumuri, nu avem locuri de muncă, nimic, pentru că am promovat nulităţi. Păi politica şi-a triat vreodată valorile? Şi le triază vreodată cu adevărat? Sunt oameni mai deştepţi, mai pregătiţi şi oameni mai puţin pregătiţi. Să-i pună pe cei cu plocoane unde-s locuri de plocoane, dar unde e de treabă să pună oameni competenţi. Degeaba punem competenţa pe hârtie! Competenţă înseamnă o şcoală de profil, înseamnă o experienţă în domeniu, înseamnă capacitatea de a dirija oameni. Poţi să ai trei subalterni, dar dacă nu ştii ce să faci cu ei te conduc ei pe tine”.

Rozalia Pohonţu, pensionară: „Nu e firesc să fie aşa, dar noi am ales ce-am ales şi acum avem rezultatul! Trebuie să conteze calitatea serviciilor. Că eu mi-am pus centrală şi acum vor să pună diverse taxe. Păi mi-am pus centrală că nu puteam să stau în frig şi să mă spăl cu apă rece. Ştiţi că la noi în bloc nu funcţionează nici un gigacalorimetru? Repartitoarele indică eronat! Noi plătim! Conducerea, totul e politic!”.

Dl Onofrei, pensionar: „Nu, nu e normal să fie totul politic! Nici justiţia nu îşi face treaba cum trebuie. De crescut, preţurile au crescut, şi nouă ce ne-a dat? Promisiuni-promisiuni şi acum nici nu se mai spune nimic. Pe Blejnar îl lasă, stă bine-merci, a furat bine, dar tot ai lor sunt mai buni”.

Citit 909 ori Ultima modificare Duminică, 03 Februarie 2013 21:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.