NEPI şi-a propus ca la sfârşitul lui noiembrie să inaugureze mall-ul de la Galaţi

NEPI şi-a propus ca la sfârşitul lui noiembrie să inaugureze mall-ul de la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

"Avem nevoie şi de malluri, de ce nu?!”, a declarat primarul Marius Stan care şi-a manifestat deschiderea faţă de investiţia pe care cel mai mare dezvoltator de mall-uri din ţară NEPI Nine Investment Development SRL vrea să o realizeze la Galaţi - un mall pe bulevardul Cosbuc nr. 251.

„NEPI a pronunţat un termen care ne provoacă şi pe noi: la sfârşitul lui noiembrie să fie gata prima fază a lucrărilor - un supermarket gen Carrefour şi zona de fashion aferentă, urmând ca în faza a doua să apară fast-food-urile cu multiplexul şi toate celelalte. Cinema, evident. Mi se pare curajos termenul”, a declarat Marius Stan.

Investiţia NEPI depinde de promptitudinea cu care administraţia publică va răspunde propunerilor sale. Iar la capitolul birocraţie şi ţinut pe la uşi, Primăria, din păcate, excelează. Tocmai din acest motiv, primarul va propune Consiliului Local o relaxare a relaţiei cu potenţialii investitori. „Cel care vine să investească să nu mai fie umilit pe la uşi cum s-a întâmplat inclusiv în mandatul meu. Şi-au permis să umilească oameni care au venit să investească aici ţinându-i nu 30 de zile, 60 de zile pentru o autorizaţie, pur şi simplu pentru că aşa au vrut muşchii lor. Prin noua organigramă îşi vor pierde posturile de decizie şi vor sta şi vor învăţa de la alţii cum trebuie să facă administraţie publică în folosul cetăţenilor şi al investitorilor. Le-am spus tuturor celor cu care am stat de vorbă că vor găsi o administraţie prietenoasă cu micşorarea la maxim a termenelor de eliberare a autorizaţiilor”, a punctat Marius Stan.

Citit 4196 ori Ultima modificare Marți, 05 Februarie 2013 16:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.