Ne-a trecut CALORGAL-ul pe lângă portofele!
Foto: Ilustraţie: Monzanette

Ne-a trecut CALORGAL-ul pe lângă portofele!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gălăţenii au toate motivele să se bucure de sentinţa Curţii de Apel bucureştene în dosarul APATERM. Cu falimentul la tâmplă, dacă semnau pentru CALORGAL, branşaţii la sistemul centralizat aveau de ce să-şi facă griji pentru portofele.

Liberal şi sprijinit de Marius Stan în persoană, Mircea Ispas urma să managerieze CALORGAL-ul deşi se dovedeşte un vajnic înapoi-mergător criogenizat în ne-principiile unui Dumitru Nicolae, George Cubasa şi altor haiduci care iau de la săraci ca să-şi dea prin buget lor înşişi.

La blocul de locuinţe sociale A4, cu centrală proprie, pe lângă gigacalorie, chiriaşii mai trebuie să plătească şi câte 10.000 de lei lunar pentru fochişti şi electrician. Mircea Ispas, director tehnica la APATERM dar şi director-administrator-unic angajat-bărbat de serviciu şi ce-o mai fi la CALORGAL argumentează: "e normal ca locatarii blocului să plătească serviciile pe care le furnizează Apaterm, inclusiv munca vie. Încă nici nu i-am pus să plătească toate intervenţiile pe care le-am făcut”. Iar alt consumator de buget prin sediul APATERM adaugă: „Am vrut să-i ajutăm pe oameni, să le fie şi lor bine. Noi le luăm mai puţin decât face”. Adică, fraierilor, staţi să vedeţi ce notă de plată vă vine dacă taxăm noi tot ce ni se scoală de pe scaun şi se face că munceşte...
Cum patrimoniul local e feuda lor, dată de la partid s-o jecmănească, alde Ispas şi compania ar fi făcut la fel şi în CALORGAL, ba mai abitir la umbra noilor contracte. S-ar fi plătit, pe lângă gigacaloria în sine, şi fochiştii din punctele termice, electricienii de prin sediu, şefii din birouri şi secretarele acestora de unde vor ele.

Iar căldura - din ţeavă, evident!

Bugetofagita cronică

Citit 16680 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Februarie 2013 20:12

7 comentarii

 • postat de ghita contra
  Joi, 21 Februarie 2013 22:03
  E clar, avem toti o problema "la mansarda"! Daca au vrut unii sa faca niste contracte individuale, am sarit in sus toti NU E BINEEEEEEE! Daca acolo unde sunt contracte pe asociatii si jumatate platesc iar jumatate nu platesc si se taie apa calda, iar NU E BINEEEEEE! Probabil singurul fel in care ar fi bine este urmatorul: SA NI SE DEA DE TOATE, PE GRATIS, SI SA MAI FIM SI PLATITI CA LE CONSUMAM! Cu felul asta de a gandi o sa-i ajungem din urma pe nemti la sfantu` asteapta.
  0
  0
  Raportează
 • postat de @mihai poenaru
  Joi, 21 Februarie 2013 17:21
  E semnat, fraiere, nu stii sa citesti?! Ce conteaza cine l-a scris, conteaza ce scrie in el. Vrei sa stii pe cin sa-njuri? Io-te ca n-ai noroc postacule. Ai ceva de comentat contra? Zi aici, deon-ologule!
  0
  0
  Raportează
 • postat de mihai bendeac
  Joi, 21 Februarie 2013 16:51
  mihai poenaru, saracul de tine!
  Acest articol este un pamflet si trebuie tratat ca atare!

  De ce comenteaza oare toti amortitii (la creier) ?
  0
  0
  Raportează
 • postat de mihai bendeac
  Joi, 21 Februarie 2013 16:50
  mihai poenaru, saracul de tine!
  Acest articol este un pamflet si trebuie tratat ca atare!

  De ce comenteaza oare toti amortitii (la creier) ?
  0
  0
  Raportează
 • postat de mihai poenaru
  Joi, 21 Februarie 2013 15:56
  domnilor de la '' viata noua ''( ca asa trebuie sa va spun dupa modul mizerabil in care va puneti ziaristii sa se prostitueze , scriind in scarba ,defaimind si punind la zid oameni si intreprinderi -in cel mai comunist mod posibil ) , chiar nu aveti rusine ! de ce articolul nu este semnat ? deontologia d-vs e ceva perimat ? de fapt ce ati vrut sa spuneti , ca in afara de ura si rautate nu se vede nimic ! sa va fie rusine , iar loviti in cine nu trebuie !
  0
  0
  Raportează
 • postat de Neintrebatu
  Joi, 21 Februarie 2013 12:53
  Dar de ce ne trebuie alte contracte? Alea vechi s-au respectat pana la capat? Ce-au alea vechi? Se schimba situatia de facto? Intai faceti bransamente individuale, daca va duce capul la o asa inginerie, si apoi schimbati contractele. Nu schimbam hartii ca sa ne aflam in treaba, sa mai strangem mana oamenilor la usa cu niste prevederi abuzive, iar cand vine vorba de taiat caldura si apa calda o taiem tot pe stil vechi, ca la comunisti, la gramada.
  0
  0
  Raportează
 • postat de sd
  Joi, 21 Februarie 2013 07:35
  Apaterm are in lucru viitoarele contracte. Trebuie clarificate aspectele legate de unde platesc oamnenii facturile. La asociatii si nu la apaterm, deocamadata. Ar trebuii informata lumea corect, nu cum a scris cineva de la Dv ca sa plateasca la apaterm. deocamdata, apaterm se reoganizeaza.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.