Am anticipat corect! Radu Kovacs, noul secretar interimar al Galaţiului
Foto: Foto: Vasile Caburgan

Am anticipat corect! Radu Kovacs, noul secretar interimar al Galaţiului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primarul Marius Stan l-a prezentat ieri, la şedinţa Consiliului Local, pe noul secretar interimar al municipiului Galaţi - Radu Kovacs. Aşa cum scriam zilele trecute, secretarul Grigore Matei se află în concediu medical. „Dl Kovacs va ocupa funcţia de secretar interimar până când dl Matei va reveni din concediu medical şi eu sper că şi după aceea”, a spus primarul. În mandatul fostului edil Nicolae, Kovacs a ocupat funcţia de director executiv în cadrul Primăriei.

Citit 3944 ori Ultima modificare Joi, 28 Februarie 2013 22:04

11 comentarii

 • postat de vally
  Duminică, 03 Martie 2013 19:06
  pai daca Kovacs are pile si proptele, Stan nu trebuie sa-i dea o functie? Ce naiba......toata lumea stie ca acest Kovacs a venit cu pile adus de Nicolae si Stan tb. sa- asigure sacaunul.STAN NU POATE SCAPA DE OAMENII LUI NICOLAE!!!!!!!! PSD-ul ii da in cap daca indrazneste sa-i dea deoparte.
  0
  1
  Raportează
 • postat de joe
  Duminică, 03 Martie 2013 11:51
  STANICA, spune cum din 19 mil euro sunt in acte 7 mil euro, restul de bani unde iai dus la.... amante.Cum ai ajuns primar cand nu ai studii superioare decat dat cu chiciorul in minge, de pe vremea lui impuscatu. PRIMAR DE 2 LEI CARE CONSUMI BANII CONTRIBUABILILOR DE POMANA PE CHERMEZE, HUUUUUO CA LA FOTBAL.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Sandu din Tiglina 2
  Sâmbătă, 02 Martie 2013 23:54
  Anestezistul-şef de la Consiliul Judeţului, Nicolae Bacalbaşa, a comandat conducerii Spitalului Judeţean o campanie de hărţuire şi intimidare la adresa dr. Cezar Irimia, medic primar obstretică ginecologie în cadrul Judeţeanului gălăţean. După ce a avut curajul să ne dezvăluie faptul că şefii din cadrul Colegiului Medicilor nu erau străini de neregulile ce se petreceau la Clinica „Hyperion”, întrucât, în ultimii trei ani de zile, conducerea Colegiului a fost sesizată de nenumărate ori, Nicolae Bacalbaşa a comandat managerului Spitalului Judeţean o anchetă împotriva dr. Cezar Irimia. Pretextul folosit de către Bacalbaşa este acela că medicul Irimia a permis ca unul dintre fiii săi, medic ginecolog rezident, să asiste la una dintre operaţiile efectuate de către tatăl său, fapt ce nu este interzis de lege. „Nicolae Bacalbaşa a transformat spitalul în moşie proprie. Dacă cineva nu i se supune, are parte numai de mizerii din partea lui. În cazul meu, a comandat o anchetă managerului Mihaela Debita, pentru că unul dintre fiii mei, medic rezident pe ginecologie, a asistat la o operaţie pe care a făcut-o tatăl său. Nu am introdus în sala de operaţie un paznic sau un om oarecare, ci un medic rezident. Legea nu interzice acest lucru. Eu doresc să fiu un model pentru copiii mei, am vrut să îi ofer un model. I-am dat echipament, bonetă, costumaţia necesară. Nu ştiu ce îmi impută, căci nu vorbeşte nimeni, nu mi se oferă explicaţii. Ştiu doar că după dezvăluirile pe care le-am făcut, acum se fac tot felul de presiuni la adresa mea. De săptămâna trecută, mă tracasează. La Revoluţie, când eu stăteam în Piaţa Universităţii, el stătea ascuns de teamă să nu fie linşat. Ei vor ca ţara să ajungă un stat de derbedei”, ne-a declarat medicul Cezar Irimia.  „Bacalbaşa pleca cu anestezia din spital la Clinica „Hyperion”

  În loc să fie interesat de dezvoltarea judeţului Galaţi şi atragerea de investitori, în calitate de preşedinte al CJ, anestezistul Nicolae Bacalbaşa are alte preocupări: să comande „linşarea” medicilor care au curajul să reclame neregulile din sănătatea gălăţeană. „În cazul lui Nicolae Bacalbaşa, nimeni nu demarează vreo anchetă. Nici conducerea spitalului, dar nici vreo autoritate. El pleca din Spitalul Judeţean cu oxigen, droguri și anestezie la Clinica Hyperion, fără ca cineva să ia vreo măsură, iar acum, în cazul meu, se face anchetă pentru că am permis unui medic rezident să asiste la operaţie”, ne-a spus dr. Cezar Irimia.

  Reamintim că fosta conducere a Colegiului Medicilor, din care a făcut parte şi Nicolae Bacalbaşa, a fost bombardată, în ultimii trei ani de zile, cu numeroase plângeri, venite din partea a zeci de cadre medicale, împotriva activităţii desfăşurate de către mai mulţi doctori care colaborau cu Centrul medical „Hyperion”. Cu toate acestea, cadrele medicale din cadrul clinicii private au continuat să îşi desfăşoare activitatea după propriile reguli, chiar sub nasul conducerii Colegiului Medicilor din Galaţi, care a închis ochii şi după sesizările venite din partea unor medici din cadrul Spitalului Judeţean. Dr. Cezar Irimia ne-a dezvăluit că a semnalat, prin mai multe plângeri depuse la Colegiului Medicilor, faptul că la Clinica „Hyperion” medicina se practica după alte reguli. Asta, după ce cadrele medicale ale Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Ap. Andrei” au „reparat” pacienţi, „trataţi”, iniţial, de către o serie de medici din cadrul clinicii „Hyperion”. Dr. Cezar Irimia l-a acuzat pe actualul preşedinte al Consiliului Judeţului că refuza să facă anestezie pacienţilor săi, dar şi că părăsea, în timpul programului, Spitalul Judeţean pentru a face anestezie la Clinica „Hyperion”. Actuala conducere a Colegiului Medicilor a recunoscut faptul că instituţia a fost sesizată în legătură cu o serie de nereguli. Şefii Colegiului Medicilor din Galaţi le-ar fi putut ridica medicilor din cadrul clinicii „Hyperion” dreptul de liberă practică, dar au preferat, în schimb, să muşamalizeze activitatea clinicii.(Nepasadegalati.ro)
  0
  0
  Raportează
 • postat de Ioana
  Sâmbătă, 02 Martie 2013 21:32
  Desi te numesti "bădiţa" sau "expert",aveti aceleasi capete seci.Purtati pica pe tinerii care au pus suflet în tot ce au facut în activitatea lor. Poate erau persoane incomode pentru voi. Sa va fie ruşine.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Andrada
  Sâmbătă, 02 Martie 2013 11:15
  Întrebarea este: de ce primarul spera ca si după întoarcerea din concediu medical a dlui Matei, spera sa fie tot Radu Kovacs? De ce îl deranjeaza Matei? Ca este vechi si ca știe tot ce misca in primarie? Matei știe meserie, frate. Știi cum este: cine-i inteligent deranjeaza.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Claudiu
  Sâmbătă, 02 Martie 2013 07:21
  Cine sau ce este un "secretar intermiar" ? Ce face, ce nu face si-n general ce "produce" in schimbul banilor pe care ii incaseaza lunar ?
  Ca-i intermiar sau plin, ca-i doar secretar sau chiar "director executiv", vietuitorii astia din primarie mai si fac cate ceva ? Aparte de "nu sunt bani, nu avem fonduri sau buget, dom'le" !!? Ca s-a cam dus (azi-maine) anul de la ultimele alegeri, ciolaniada bag sama ca inca nu s-a sfarist iar aplaudacii, iata, nu obosesc sa posteze chestii de genul " sa-l pastram ca-i bun, nene".
  Nu zic, anticipat au ba corect e o chestie asa, de genul " ce buna-i urechea mea cea bleaga"
  Dar pe cand si o anticipare despre momentul in care se va si incepe sa se munceasca in primarie ? Ca-i vai mama lui de orasul asta "resedinta de judet" iar domniile lor se tin tot de zaiafeturi sau/si gale de box
  0
  0
  Raportează
 • postat de Balonul e rotund (ca la fotbal)
  Vineri, 01 Martie 2013 23:26
  Stanică! Să dea Dumnezeu să te văd în cârje la bătrâneţe cerşind îndurare şi milă. Cum risipeşti tu banul public şi îl pui la loc apoi din veniturile necăjiţilor, nu se poate să nu-ţi vină şi răsplata. A plătit el Adrian Năstase, au plătit şi alţi primari mai şulfiţi decât tine dar între ei şi tine e totuşi o mare diferenţă privind inteligenţa. Inteligenţa ta era numai în gheta de fotbalist. Atât! În rest, escrocherii. Te-am susţinut şi te-am votat. Am greşit. ( Ceea ce ţi-am spus acum nu are nici o legătură cu schimbarea secretarului dar am înteles din comentariile anterioare că l-ai pus (îl vrei) pe unul care să te alimenteze)
  0
  0
  Raportează
 • postat de Expertul
  Vineri, 01 Martie 2013 22:21
  Dar decat Jalba si Kovacs nu mai bine altul nemanjit?
  0
  1
  Raportează
 • postat de stefan badita
  Vineri, 01 Martie 2013 15:10
  Expertule, decat Jalba ..... mai bine Kovacs.
  1
  0
  Raportează
 • postat de Expertul
  Vineri, 01 Martie 2013 13:33
  Mda, foarte bun chiar! Sub Nicolae el a fost seful Directiei Tehnice, care supraveghea toate executiile asfaltarilor si constructiilor licitate la de doua ori pretul si platite la de trei... Eu zic sa-l pastram si sa-i dam si mai multe pe mana, ca are maini de aur... pline... :)
  0
  2
  Raportează
 • postat de stefan badita
  Vineri, 01 Martie 2013 11:41
  mi se pare bun acest Radu Kovacs
  1
  1
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.