Preţul corect! Cât a costat Gala de box

Preţul corect! Cât a costat Gala de box
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Imagine - da, bani - mai ba, aşa ar suna, pe scurt, raportul venituri-cheltuieli al Galei de box de la Galaţi. Primarul oraşului, Marius Stan, a prezentat preţul evenimentului sportiv: „Gala ne-a costat 245.234 de euro - 125.000 de la bugetul local, restul sponsorizări. La capitolul venituri - 62.000 de euro plus Patinoarul care arată foarte bine. Aceşti bani au venit din sponsorizări, bilete şi încasări de la televiziuni. Urmează să mai încasăm aproximativ 50.000 de euro de la Guvern pentru organizarea galei. Şi eu sper ca încă un sponsor care a promis - şi eu zic că promisiunea este deja o datorie - 75.000 de euro! Când dă banii, îi spun şi numele. Nu cred că rămânem cu bani după gală, dar rămânem cu o imagine formidabilă. Au fost peste 11 milioane de telespectatori pe Eurosport, iar pronunţarea numelui Galaţi în tot ce înseamnă emisiunile Pro Tv şi Sport.ro, raportat la preţurile lor, înseamnă 300.000 de euro ca o vânzare de imagine!”, a declarat Marius Stan.

Citit 2454 ori Ultima modificare Duminică, 03 Martie 2013 11:45

13 comentarii

 • postat de Mustache
  Marți, 05 Martie 2013 09:10
  Pentru pensionarii galateni s-a considerat a fi normal ca primaria galateana sa faca economii, pe care apoi sa le cheltuiasca pe ,,imaginea'' orasului. Evident ca nu poti multumi pe toata lumea dar imaginea galatiului poate fi ,,vanduta'' altfel domnule primar. Mai exact prin strazi curate fara gropi, fara cladiri care stau sa se prabuseasca, devalizate de persoanele fara adapost sau de o anumita etnie, fara caini comunitari, etc. De fapt de ce ma mira modul in care edilul urbei noastre cheltuie banii publici, deoarece in ,,cosa nostra'' politica, nu exista latura de stanga, centru sau dreapta, exista numai interese. Din pacate interesul politicienilor nu coincide cu cel al marii majoritati a cetatenilor. Domnule Stan Marius, daca in perioada in care jucati fotbal, erati adeptul sintagmei ,,goluri in poarta'' , acum o preferati pe aceea de ,, gauri in buget'' ?
  0
  0
  Raportează
 • postat de Mihail pentru I.C.
  Luni, 04 Martie 2013 06:16
  Comentariul lui IC,la obiect,realist si plin de bunsimt,ca de obicei,cand intra pe forum!!!Dar cine sa asculte oare ,,vox populi,,care ar trebui sa fie in democratia reala,,,vox deii,, cand oamenii puterii din oras organizeaza tot felul de evenimente de calitate,putin spus, indoielnica, dar p[linde de profit pentru propriile lor buzunare!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de IC
  Luni, 04 Martie 2013 05:38
  Imputata intreaga suma de peste 245 mii euro plus ceea ce nu s-a incasat prin inchiderea patinoarului,celui /celor care au dispus cheltuirea aiurea a acesteia.. Care organizator de gale de box .dintr-o tara normala, organizeaza astfel de evenimente fara profit ,din valoarea biletelor ,din plata reclamelor postate in sala evenimentului ,din drepturile de transmisie radio sau TV etc ? I-a sa mai termine primarul, mai mult fotbalist ,cu sponsorizarile de echipe si evenimente sportive . Mai bine ,cu banii aruncati aiurea pe gale de box ,concerte , scrumbiriade ,borsiade si executii publice de guitatori , ar acorda burse,din scoala primara pana la terminarea facultatii , copiilor din familii sarace,dotati si dornici de invatatura.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Axon
  Luni, 04 Martie 2013 04:45
  Dar faptul ca au lasat pe dinafara timp de doua luni, aproximativ 200 de sportivi de la patinaj si hochei, copii si tineret, in sezon. sa se antreneze la Braila, asta nu conteaza? Ca gala a fost aranjata, cum ii place lui Mariusica, maestrul marilor combinatii,asta s-a vazut da la o posta!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Alecu
  Luni, 04 Martie 2013 03:47
  Un meci aranjat sa castige acest Ciocan,care saracul daca mai boxa un pic lua o bataie de mare gala.Dupa parerea mea nu ar fi fost mai bine ca si acesti bani si cei cheltuiti cu sarbatorile sa se faca ceva pentru acest oras care arata din ce in ce mai jalnic.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Timisoreanca
  Luni, 04 Martie 2013 03:20
  inca un articol gen tripla penetrare al Ancai.. Auzi cica:" Gala ne-a costat" Pai ce te-a costat? Poate a patra penetrare asa cum ziceai.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Galateanu
  Duminică, 03 Martie 2013 22:47
  Cine poate oase roade, cine nu nici carne macra. Inca odata s-a dovedit ca a fost organizat ceva "aceasta gala de box" pentru a ROADE CINEVA NISTE OASE. Ar fi foarte bine ca acest "absolvent" al facultatii de metalurgie, care nu are pic de habar nici de bat cu piciorul in minge, sa lase pe seama celor care pot problemele orasului, care sunt destule. Acest "absolvent" face de rusine in acelasi timp si orasul Galati si Univesitatea din Galati, Facultatea de Metalurgie. Dumnezeu stie cum a absolvit-o si a obtinut diploma.
  0
  0
  Raportează
 • postat de iorga
  Duminică, 03 Martie 2013 22:32
  Crestin du-te-n crucea matii !!!!!! Si daca voi muri o voi lua si pe mata
  0
  0
  Raportează
 • postat de crestin
  Duminică, 03 Martie 2013 22:15
  Dacă vei muri în noaptea asta unde vei merge? Vei merge în rai sau în chinul veşnic al iadului? . Mă veţi căuta, şi Mă veţi găsi, dacă Mă veţi căuta cu toată inima. – spune Dumnezeu în Biblie -Ieremia 29:13. Căutaţi pe Dumnezeu, căci doar cine ÎL cunoaşte personal va fi mântuit. Dacă nu ştiţi cum să ÎL căutaţi citirea Bibliei vă va ajuta ( pe internet se găsesc o serie de siteuri unde se poate citi Biblia în limba română).
  0
  0
  Raportează
 • postat de crestin
  Duminică, 03 Martie 2013 22:14
  Dacă vei muri în noaptea asta unde vei merge? Vei merge în rai sau în chinul veşnic al iadului? . Mă veţi căuta, şi Mă veţi găsi, dacă Mă veţi căuta cu toată inima. – spune Dumnezeu în Biblie -Ieremia 29:13. Căutaţi pe Dumnezeu, căci doar cine ÎL cunoaşte personal va fi mântuit. Dacă nu ştiţi cum să ÎL căutaţi citirea Bibliei vă va ajuta ( pe internet se găsesc o serie de siteuri unde se poate citi Biblia în limba română).
  0
  0
  Raportează
 • postat de mars
  Duminică, 03 Martie 2013 19:55
  "La capitolul venituri (...) Patinoarul care arată foarte bine"
  Oare pe banii cui s-au facut lucrarile de cosmetizare de la Patinoar? De la Obama? De la omuletii verzi???
  0
  0
  Raportează
 • postat de Galatean pt. @Anonim
  Duminică, 03 Martie 2013 18:32
  Just ! Subscriu in totalitate.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Anonim
  Duminică, 03 Martie 2013 16:19
  La ce bun ca au pronuntat numele de Galati? Turistii vor pleca a doua zi cand vor vedea ce mizerie si haos e in acest oras!
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.