Iată raportul Curţii de Conturi pentru controlul făcut la Primăria Târgu Bujor. Abateri găsite: 273.000 lei

Iată raportul Curţii de Conturi pentru controlul făcut la Primăria Târgu Bujor. Abateri găsite: 273.000 lei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Situaţia e asemănătoare şi la Primăria din Târgu Bujor unde, conform raportului întocmit de Curtea de Conturi, salariile a 4-a funcţionari au fost majorate cu 75% fără bază legală şi au fost efectuate cheltuieli de personal neprevăzute de legislaţia în vigoare.

 

Iată raportul integral al Curţii de Conturi:

Citit 4324 ori Ultima modificare Joi, 28 Februarie 2013 22:18

11 comentarii

 • postat de RASPOPITUL
  Duminică, 03 Martie 2013 20:00
  OMUL DIN PRIMARIE are dreptate : vacarul , pardon - fermierul , este sigur omul PRIMARULUI Andone . Iar d-ta tov. Radu Cristian , invata mai intai sa scrii ( CEIA ?!? ) si apoi - ciocu' mic .
  0
  2
  Raportează
 • postat de om din primaria Tg Bujor
  Sâmbătă, 02 Martie 2013 20:08
  Esti un fermier platit de clanul Andone, Nelu are stampila de laDSV Galati in buzunar,a aratat-o la un sprit si a spus ca toti din primarie sunteti niste viermi.O sa va taie capul Caramfil si corpul o sa-l vinda cu stampila violet.Sa va anuntati rudele sa va caute capetele pe pirau. Sau in curtea din spate ingropate in pamint,ma refer la ograda lui mos Neculai care este mort. Alo! Politia din Tg Bujor nu mai mincati carne de la Caramfil,care pe deasupra animalele ucise sunt furate.
  0
  0
  Raportează
 • postat de fermier
  Sâmbătă, 02 Martie 2013 17:40
  Rautaciosi ce sunteti cred ca este un singur perdonaj la aceste comentarii omul nu are decat vite si porc la caramangerie,Si apoi daca avea atatea afaceri avea si el apartament la galati nu tinea baiatul cu gazda.El si taicso chiar muncesc cinstit.asta e rautate si invidie.
  1
  0
  Raportează
 • postat de vinzator
  Sâmbătă, 02 Martie 2013 11:38
  Astazi faceti cercetare interna la primaria Tg.Bujor,nu mai stiti care pe care a turnat .Sunteti niste retardati care va urmariti numai afacerile voastre.Oamenii din oras sunt onorabili si profitati de ei.Trebuie sa va scoata cu suturi in fund din oras.Cit de familia Andone.{Nelu si Caramfil} are dreptate cel care a comentat.Sa vina DNA .
  0
  1
  Raportează
 • postat de om din primarie
  Vineri, 01 Martie 2013 23:59
  Familia Andone ,dl Nelu Andode face legea in primarie,ei sunt cei mai tari.Acest Andone falsifica acte in primarie dupa bunul lui plac. Tatsu Caramfil taie vite si oameni dupa bunul lui plac .Politia stie ca este analfabet? STIE.Are permis de conducere si este un pericol social.Daca pol.Tg.Bujor nu se auto sesizeza cer insistent DNA sa-l cerceteze pe acest individ ,si despre taierile de cai ,vite si vinat cu stiinta politiei si primariei.Asa sa le ajute D-zeu.
  0
  1
  Raportează
 • postat de mincator de cadavre
  Vineri, 01 Martie 2013 22:36
  A-ti mincat banii oamenilor necajiti,jigodiilor cu "baza legala "mai aveti tupeul sa ridicati "ciocul"BAI NESIMTITILOR.cine va credeti voi ,din primaria tg. bujoru. DNA este sesizata de abuzurile grave pe care le fac lucratorii publici din institutia voastra .Totul la voi este pe jaf.Se discuta la parchet ce fac lucratorii publici. Cum sa mai deschida gura cineva cind Nelu Andone ,cara carne cu taicasu de la animale taiate in spartele curtii pe care nu sunt proprietati?ASTEPT COMENTARIILE PRIMARIEI TG.BUJORU.
  0
  1
  Raportează
 • postat de Contribuabil
  Vineri, 01 Martie 2013 21:28
  Alo,Primaria TG.Bujor,de ce sunteti agresivi cu jurnalistii? Cei din primaria TG.Bujor sunt niste oameni care nu slujesc interesele localnicilor,ci doar numai pe ale lor.De exemplu: Dl Nelu Andone,angajat al primariei TG.Bujor impreuna cu tatal sau Caramfil,taie animale ilegal (nu sacrifica}in spatele casei pe proprietatea lui Neculai Andone,decedat fara acordul mostenitorilor de drept. Abuzurile acestui Nelu Andone duc pina la incasarea drepturilor mostenitorilor care platesc impozit la Primaria TG. Bujor. Acest Caranfil Andone sub protectia fiului care este functionar public taie animale cai vaci catari,nu se complica cu porci, in gospodaria sus amintita fara nici un drept. Politia din TG. Bujor stie ,dar si ei maninca.Rog ca parchetul sa se auto sesizeze si sa se ridice probe ADN .
  0
  1
  Raportează
 • postat de Imbujoreanu
  Vineri, 01 Martie 2013 09:15
  "Fara baza legala" ai inteles tu, domnu' "jurnalist". Daca scrie o chestie in raportul curtii de conturi nu inseamna ca asa si este, intelegeai asta daca verificai. Pomenita baza legala exista, doar ca trebuie indeplinite niste conditii care, inteleg din hartie, sunt indeplinite doar partial iar altele sunt considerate neindeplinite in mod abuziv de marii auditori. Acu', ce sa le pretinzi mai mult?
  1
  0
  Raportează
 • postat de Radu Cristiean
  Vineri, 01 Martie 2013 08:51
  bine ar fi sa te documentezi inainte de a face comentarii la adresa mea. Daca doresti sa afli tot despre ceia ce ai comentat bine ar fi sa stai de vorba cu persoana in cauza.
  1
  0
  Raportează
 • postat de Radu Cristiean
  Vineri, 01 Martie 2013 08:50
  bine ar fi sa te documentezi inainte de a face comentarii la adresa mea. Daca doresti sa afli tot despre ceia ce ai comentat bine ar fi sa stai de vorba cu persoana in cauza.
  1
  0
  Raportează
 • postat de angajat
  Vineri, 01 Martie 2013 06:32
  jani popa,cristian radu banii jos ca ati luat la greu fara munca doar afacerile voastre le-ati rezolvat usor ,usor iese la iveala tot,
  0
  1
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.