Sunteţi mulţumiţi de iluminatul public?

Sunteţi mulţumiţi de iluminatul public?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primăria municipiului Galaţi a prelungit contractul cu firma care se ocupă de iluminatul public în Galaţi de zece ani. Firma Luxten le oferă gălăţenilor întreţinerea şi modernizarea instalaţiei pentru iluminat public de un deceniu şi se pare că tot cu ea vom defila. Ce părere au gălăţenii despre iluminatul public? Este mulţumitor sau nu, vedem pe unde călcăm noaptea sau riscăm să ne rupem picioarele?

Dumitru Nica, 62 de ani: „Nu prea sunt mulţumit de modul în care sunt luminate străzile. Luminile se aprind târziu, acolo pe unde se aprind. Riscăm să cădem în gropi. Şi-aşa Galaţiul e plin de cratere, nu avem nici lumină, accidentele sunt aproape sigure. Normal că Primăria ar trebui să ia o iniţiativă, să rezolve problema. Şi pe timpul primarului trecut şi pe timpul noului primar este aceeaşi lipsă de lumină. Toţi sunt în aceeaşi oală”.

Melania Ştefan, 75 de ani: „În faţa blocului meu este lumină. În anii trecuţi se întrerupea des. Eu sunt bătrână şi nu prea mai ies noaptea, pentru că mi-e teamă. În schimb, în zona asta, în cartierul Parfumul Teilor, pe străzile acestea lăturalnice nici nu vezi drumul. Veneam într-o seară de la o înmormântare şi nici nu vedeam pe unde calc. Este foarte întuneric. Nu mi-aş lăsa copiii să circule noaptea. Nu am nădejde că se circulă în siguranţă şi că nu li se poate întâmpla nimic. Acum ceva timp, pe una din străduţele acestea, Trandafirilor sau Colonel Nicolae Holban, au fost bătuţi nişte băieţi. Aşa că nu prea am curaj să circul noaptea”.

Cătălin Bratu, 20 de ani: „Nu este deloc mulţumitor iluminatul public. Desigur că îmi este teamă să circul noaptea. Ar trebui să fie mai multă poliţie care să asigure protecţia şi să pună mai multe becuri. Pe străduţele perpendiculare pe Bălcescu nu se vede mai deloc. Între orele 18.00 şi 23.00 nu se aprinde niciun bec. Abia de la ora 23.00 se aprind”.

Citit 1239 ori Ultima modificare Duminică, 03 Martie 2013 17:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.