Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
5 comentarii

Bun găsit în Galaţiul situaţiilor absurde! De când actuala administraţie locală şi-a început mandatul, se vorbeşte de funcţionari incompetenţi, delăsători sau corupţi, de fonduri risipite aiurea, de lucrări executate anapoda dar plătite gros, şi pentru care nimeni nu este tras la răspundere, despre nevoia de primenire a Primăriei. Din păcate, cel puţin până în acest moment, în afară de „cutremurul” de la Cantina de Ajutor Social, a cărei conducere a fost demisă, nu s-a petrecut nimic radical. Paradoxal, primii care au avut neşansa de a simţi tăişul unei măsuri radicale au fost pensionarii. Şi nici măcar pensionarii care şi-ar putea permite călătorii cu taxiul în fiecare zi, ci toţi, la grămadă! Cei mai mulţi sunt votanţi ai actualei administraţii şi ai actualului primar Marius Stan, iar acum regretă încrederea acordată. În locul unei aşa-zise economii care se face la bugetul local prin înlocuirea abonamentelor cu biletele, ar fi fost poate mai potrivită o reorganizare eficientă a transportului local, incluzând şi microbuzele şi Transurb! Din păcate, s-a procedat tipic româneşte: li s-a luat celor ce n-au şi li s-a dat celor ce au! Absurd, dar adevărat.

Citit 1595 ori Ultima modificare Miercuri, 06 Martie 2013 21:38

5 comentarii

 • postat de DORESCU Vineri, 08 Martie 2013 09:11 Link la comentariu
  0
  0

  Toate bune, Domnilor! Vae victis spuneau latinii. Si noi suntem invinsii lui Stan Mitoman sustinut de burghezimea albastra Dobre , Stanga, Manoliu si alti cativa care in deplin acord cu burghezia rosie au impus politicii galatene minciuna ,aroganta si nu in ultimul rand jaful bunurilor realizate cu sacrificiile noastre. Manipuland ordinar buna credinta a tinerilor si abureala politica a pensionarilor , care au fugit de munca de la o varsta frageda , as zice, v .politie , armata , si CSG, au reusit sa ne impuna , prin niste alegeri amortite, o clica de snapani ce stau ca niste corbi veritabili in scaunele acestei autoritati publice locale PRIMARIA GALATI- Din pricina lor nu se fac locuri de munca, se dosesc sume importante care ar trebui sa se investeasca ptr,. a produce o noua valoare , nu se intretine orasul ,si ce este mai rau ,oamenii , pe cartiere ,nu stiu cui sa se adreseze ptr. problemele lor. Exista o cale de a scapa??? Consultati ligea demiterii!!! Si poate cineva sau mai multi vor avea initiativa.

  Raportează
 • postat de un pensionar Joi, 07 Martie 2013 18:01 Link la comentariu
  0
  0

  Mi se pare total impardonabil a se incepe marea economisire cu reducerea facilitatilor de transport, tocmai la pensionari. Asa a dorit si Basescu sa taie din pensii.
  Dar privilegiile si toate avantajele alesilor de la primarie nu pot fi reduse ? Si cand ?
  Urat din partea dumneavoastra alesilor locali. V-ati vazut in fotolii si acum loviti in cei care v-au ales.
  Felicitari Domnului RAINEA care ramane in continuare un cavaler.

  Raportează
 • postat de houdinni Joi, 07 Martie 2013 11:58 Link la comentariu
  0
  0

  economie la buget s-ar face scotand maxi taxi detot si inlocuite cu autobuze sau tramvaie. in nicio tara vestica nu vezi maxi-taxisti, care oricum nu dau bilete si nu ofera conditiile de drum asteptate.
  daca domnu primar tot zice ca are sange in instalatie sa faca reforma asta.

  Raportează
 • postat de radu Joi, 07 Martie 2013 11:26 Link la comentariu
  0
  0

  am inteles caproblema cu pricina este emanatia Marei sale primarul Galatului,sustinut vehement de aripa tanara din consiliul local. Primul este indreptatit sa sustina neacordarea de facilitati celor defavorizati deoarece este LIBERALsi acestia in a lor doctrina au deviza "cine are sa aiba si mai mult iar cine nu are sa ise ia tot, adica daca se poate si ZILELE.Nu am nimic atunci cand avutia este rezultatul muncii,dar vai noua,oatre cati din bogatii galatiului au de a face cu munca?,putini,foarte putini.Intrebatii pe pe::Victor Paul Dobre,Durbaca Eugen,Baila si altii ca ei.Cei din cea de a doua grupare din prea multa cultura si constiinta civica.Daca odata Galatiul inflorea era datorita eforturilor celor pe care ei tineriii ii condamna azi sa nu mai aiba daca se poate cu ce-si tara batranetile. Dealungul istoriei se spunea " CINE NU ARE UN BATRAN SA-L CUMPERE" astazi tendinta este ca cine are un batran sa-l ucida.Sunt numeroase lacasurile de cultura in care au invatat acesti tineri si-n care azi i-si astampara setea de cunoastere odrastele lor,acestia di urma fiind marea majoritate COMPLECT LIPSITI DE CEI SAPTE ANI DE ACASA.Nu stiu daca ati observat cat de putini sunt capabili sa elibereze un scaun unui batran intr-un mijloc de transport in comun.Ar fi foarte multe de spue dar nu pe internet as prefera sa fiu fata in fata cu acestia.EI considera ca a butona tastatura calculatorrului ori a mobilului este totul,dar se inseala.Galatiul a fost ceva pe harta ROMANIEI dar astazi ti-e rusine de mizeria de peste tot.Cu actualla Administrare e vai de noi.Asa primar atare rezultate.CINE ARE SA MAI AIBA CIBE NU SA N_AIBA.

  Raportează
 • postat de Alexe Joi, 07 Martie 2013 09:21 Link la comentariu
  0
  0

  Corect, timpul trece iar Primarul Stan este nevoit sa lucreze cu aceiasi incompetenti,care fiind functionari publici este foarte greu sa-i dai afara.Osituatie similara este si la Societatile primariei,conduse de niste incompetenti,promovati pe baza de carnet de partid si care vor creea multe greutati in conducerea orasului.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.