Primarul Stan a bătut palma cu notarul Ciucă. Proceduri simplificate pentru certificatele fiscale

Primarul Stan a bătut palma cu notarul Ciucă. Proceduri simplificate pentru certificatele fiscale
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Reducerea birocraţiei, viteză de reacţie din partea autorităţilor, confidenţialitate, şi securizarea informaţiilor, acestea sunt motivele pentru care Primăria, reprezentată de edilul Marius Stan a încheiat un protocol de colaborare cu Camera Notarilor Publici Galaţi, reprezentată de notarul Bogdan Ciucă.
Protocolul, care a primit şi girul aleşilor locali, are ca obiect simplificarea procedurilor de solicitare/emitere a certificatelor fiscale necesare încheierii tranzacţiilor notariale ce au ca obiect înstrăinarea dreptului de proprietate asupra bunurilor imobile/mobile impozabile. Notarii şi administraţia locală vor colabora pentru securizarea circuitului juridic civil al documentelor întocmite şi emise de notarul public şi de Primărie. Notarii publici vor avea posibilitatea să poată înregistra on-line cererile pentru eliberarea certificatelor de atestare fiscală, respectiv cererile de înregistrare fiscală a noului proprietar şi de radiere fiscală a vechiului proprietar. Conform protocolului, certificatul de atestare fiscală eliberat în format electronic, prin utilizarea semnăturii digitale este valabil pe toată perioada lunii în care se emite, nu constituie act de proprietate şi poate fi folosit în mod valabil de notarii publici atât la autentificarea actelor notariale, cât şi pentru întocmirea altor proceduri notariale.

Citit 3576 ori Ultima modificare Miercuri, 06 Martie 2013 17:54

9 comentarii

 • postat de dunareanu I
  Joi, 04 Aprilie 2013 23:29
  Romanul este in afara complet! Nu a inteles nimic. Cred ca-i un politruc dee la un partid rival. hi hi hi....
  Ce-i bun e bun! Buna treaba Stan FElicitari
  Hai OTELUUUUU
  I.H.Dunareanu
  0
  0
  Raportează
 • postat de barladeanu ionel
  Joi, 04 Aprilie 2013 23:25
  Este "de bine"!!
  Invidiosii sa mearga la tara daca asa le place. sa lucreze ca in epoca de piatra cu hartii si creion chimic.
  Avem si noi ocazia sa ne laudam cu ceva la Galati.
  Mai vrem stiri de genul asta. Vrem si noi putin respect de la autoritati si daca o sa functioneze cele anuntate si nu mai suntem pusi pe drumuri, BRAVO!!Nu mai vrem certuri minciuni rautati etc
  0
  0
  Raportează
 • postat de Enescu Adelin
  Joi, 14 Martie 2013 00:02
  Un lucru bun!
  0
  0
  Raportează
 • postat de nicolae
  Joi, 14 Martie 2013 00:01
  Felicitari! lasand deoparte invidia si rautatea celor care nu inteleg sau nu recunosc atunci cand se face ceva bun, feicitari!! Doar asa sa intram si noi in occident, in randul tarilor civilizate! de asta este bine sa fim reprezentati de oameni mai tineri si care au umblat prin lume. sa putem si noi sa ne modernizam.felicitari!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Decebal
  Vineri, 08 Martie 2013 14:07
  Giuseppe...ma uimesti!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Sila
  Joi, 07 Martie 2013 20:04
  Mai nea Romanul,esti poate un lingau al acestor doua institutii,sau al celor doua personaje.Nene ,Ciuca s-a facut om si a devenit un mare politician de pe urma colaborarii de partid dintre el si nea Durbaca ,hotul,atunci cand asta era primar si toata activitatea pe linie notariala a primariei se desfasura prin Ciuca,ca vorba aia e grea meserie notariatul asta si nu prea aveam notari prin Galati.In rest ciocul mic,ca nu pari a fi unul dintre nenorocitii ,care-ti iei tensiunea pe la corturile lui Ciuca de prin oras,in campania electorala.Toate lucrurile sunt unse si facute sa mearga pe roate,de niste circari,care trag sforile,si prostimea habar n-are ca ei voteaza orice,indiferent ca Galatiul asta se duce dracului pe derdelus,de mult timp.Ma astept sa faceti si un protest cu bosorogii unchiului lui Ciuca, mare si cinstit revoltat,de care nu mai aveai loc prin Galati si nu numai,ca vorba aia o duce mai bine acum,cand s-au scumpit mai toate cu peste 15% si amarata de pensie cu 4%.Hai sictir,nici macar nu stii cui ii placeau balerinele.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Ion Romanul
  Joi, 07 Martie 2013 12:06
  Domnule Ariciul, ce nu intelegi dumneata, poate si multi altii, este ca Bogdan Ciuca, semneaza in numele Camerei Notarilor Publici Galaţi, care include toate Birourile Notariale din Galati. Nu sunt avocatul Domnului Ciuca, dar este bine cand emitem anumite pareri ce ar afecta probitatea morala a cuiva sa stim despre ce vorbim.
  Ion Romanul
  0
  0
  Raportează
 • postat de fara ciori
  Joi, 07 Martie 2013 11:51
  alta poza nu aveti, decat cu niste ciori .....
  0
  0
  Raportează
 • postat de ariciul
  Joi, 07 Martie 2013 11:43
  Alti notari nu mai erau prin Galati?
  Cata golaneala ! Mai ieri se scria in presa de manevrele facute inpreuna cu Boldea. Sa le fie rusine !!!!!!!!!!!!!!!
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.