Scandal în PDL Galaţi: Resmeriţă, Cristache şi furia portocalie

Scandal în PDL Galaţi: Resmeriţă, Cristache şi furia portocalie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Acoperişul organizaţiei PDL Galaţi s-a încins în ultimele zile. Membrul exclus al PDL-ului, Cătălin Cristache, susţine că din delegaţia pentru Convenţia Naţională de pe 23 mai nu face parte niciun membru PDL al Colegiului 7, motiv de proteste cu strigături, marţi, în faţa sediului PDL Galaţi. După acest episod, preşedintele PDL Galaţi, Doruleţ Rezmeriţă, a explicat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, că lista delegaţilor gălăţeni pentru Convenţia Naţională de pe 23 mai s-a făcut în baza unui algoritm care ia în calcul rezultatul colegiilor la ultimele două alegeri. Astfel, din Colegiul 7 vor pleca 5 delegaţi gălăţeni. În schimb, Cătălin Cristache spune că toţi cei cinci sunt "oameni aduşi de Ciumacenco de la PSD" şi nu sunt membri de partid în adevăratul sens al cuvântului. Potrivit lui Resmeriţă, măsura de a-l exclude pe Cristache din partid a fost luată ca urmare a faptului că acesta a susţinut în campania electorală un USL-ist, favoare care acum se întoarce la Cristache, având în vedere că încă mai este director la Registrul Auto Român, cu toate că s-a schimbat puterea politică. Pe de altă parte, Cristache neagă orice legătură cu USL-ul. „De unde ştiu ei pe cine am susţinut eu în campania electorală? Ciumacenco nu era nici măcar în PDL atunci! Nu mă acuză cei din PDL şi mă acuză ei! Sunt şef de reprezentanţă la RAR de cinci ani. Am luat tot timpul calificative foarte bune. Nu am fost pus în funcţie pe criterii politice. Sunt scuze puerile acestea”, ne-a declarat Cristache. Resmeriţă a mai spus în timpul conferinţei de presă că lupta dintre el şi Cristache datează de când era şef la Inspectoratul Şcolar. „M-am opus să susţin în vreun fel în demersul său de a face contracte pentru furnizarea alimentelor în grădiniţe pe când eram şef la Inspectoratul Şcolar”, a spus preşedintele organizaţiei judeţene PDL. Cristache a negat din nou spunând că el nu a avut niciodată astfel de afaceri.

Citit 2249 ori Ultima modificare Miercuri, 06 Martie 2013 18:05

5 comentarii

 • postat de ptr samoila
  Sâmbătă, 09 Martie 2013 01:09
  Bre , nea Samoila, dar matale vorbesti de valori, idealuri .......intr-o gloata de nebuni ? Ce idealuri au Ciumacenco, Kevorchian si alti de-alde tralala care sunt in partiduletul lor ? Nea Samoila , cauta-te bre la cap !
  0
  1
  Raportează
 • postat de pirghie samoila condrea
  Vineri, 08 Martie 2013 22:31
  Incercati sa coagulati in jurul dvs,domnule presedinte ,o adevarata ,, miscare de opozitie''-constructiva,puternica,loiala formata din persoane de ,,incredere''unite prin aceleasi idealuri ,valori cu ale dvs si veti vedea.......rezultatele!
  0
  0
  Raportează
 • postat de RETARDATUL DE CRISTACHE
  Vineri, 08 Martie 2013 08:19
  Poate in sfarsit nu o sa mai auzim nimic de RETARDATUL DE CRISTACHE. De fapt n-ar fi rau sa mai auzim doar ca l-au arestat. Chiar nu il vede nimeni cum cere spaga la RAR Galati pe fata? Si cand te gandesti ca nu e in stare sa lege doua vorbe. Cum naiba ajung gretosi ca astia in functii de conducere?
  0
  0
  Raportează
 • postat de ariciul de campie
  Joi, 07 Martie 2013 20:20
  Nu ai fost pus in post pe criterii politice? De ce nu spui cati E ai dat lui Boldea pt. post?
  Ai vreo legatura cu auto?Stii ceva din acest domeniu?
  Esti un imberb (uita-te in dictionar daca nu stii ce inseamna) fara educatie, bun simt, o nulitate
  ca si aceia care te-au pus in post.
  Locul tau este langa boldea.
  0
  0
  Raportează
 • postat de andrei
  Joi, 07 Martie 2013 09:55
  Dar afacerea cu bacalauretyele cumparate, prin fratele lui Ion Dumitru (finul lui Cezar Preda) cine le a facilitata Resmerita? Nu tu l-ai numit erector pe Ion Stefan? Nu prin intermediul tau Boldea ameninta directorii de scoli daca nu va acceptau proiectele europene? Vezi Scoala 12.Nu tu aveai pretentia sa ti se spuna "Generalul"- vise de preamarire??
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.