Tranziţia spre Noul Galaţi aduce directori noi în Primărie

Tranziţia spre Noul Galaţi aduce directori noi în Primărie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Aşa cum anticipam în urmă cu două zile, Silviu Bacalum este, într-adevăr, directorul Direcţiei Generale de Servicii Publice din cadrul Primăriei Galaţi, fiind numit prin dispoziţie de către primarul Marius Stan. Bacalum, care a renunţat la statutul de consilier al edilului şi a devenit funcţionar public, ne-a declarat că împuternicirea pe care a primit-o este pentru o perioadă cuprinsă între trei şi şase luni.

În vârstă de 33 de ani, de profesie inginer de mediu şi absolvent al unui master în managementul IMM-urilor, noul şef ne-a declarat că principala lui misiune va fi legată de fluidizarea documentelor din primărie şi de debirocratizare.

Tot inginer este şi Adrian Bucur, care a câştigat prin concurs postul de director al Direcţiei de Dezvoltare. El a venit din Capitală - la fel ca şi city-managerul Aurel Vlaicu - şi a fost director în cadrul Primăriei municipiului Bucureşti.

În acelaşi timp, se pregăteşte să ocupe postul de director al Direcţiei de Lucrări şi Infrastructură un alt inginer, Radu Dinu, considerat de primarul Stan ca fiind o persoană foarte competentă şi care, până îşi va lua în primire postul, a fost numit consilier personal al edilului.

Citit 3593 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Aprilie 2013 21:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.