Şeful PIMM Galaţi, Marian Filimon, la dineu cu ambasadorul Chinei la Bucureşti

Şeful PIMM Galaţi, Marian Filimon, la dineu cu ambasadorul Chinei la Bucureşti
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Preşedintele Patronatului IMM-urilor Galaţi şi vicepreşedinte al CNIPMMR, Marian Filimon, a fost invitat să participe vineri, 20 martie,  la o întrevedere cu ambasadorul Republicii Populare Chineze la Bucureşti, care va fi urmată de un dineu.

„Îi voi înmâna Excelenţei sale, cu această ocazie, un album al municipiului Galaţi şi îi voi prezenta un set de propuneri privind dezvoltarea colaborării în domeniul economic, benefică judeţului nostru. De asemenea, îi voi adresa domnului ambasador o invitaţie din partea Asociaţiei de Prietenie Româno-Chineze, cât şi a prefectului Claudiu Brânzan, de a efectua o vizită la Galaţi”, ne-a declarat Marian Filimon.

În perioada 27 martie – 5 aprilie, Ministerul IMM-urilor organizează o misiune economică în China, la care vor participa reprezentanţi ai patronatelor şi ai companiilor care doresc să exporte pe piaţa chineză. Totodată, vor fi prezentate părţii chineze propuneri de obiective majore ce pot fi finanţate prin atragerea de investiţii chineze spre România; la Galaţi, principala astfel de propunere vizează Parcul industrial, a mai spus Marian Filimon.

Citit 1797 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.