PC a uitat că e la guvernare

PC a uitat că e la guvernare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

PC a intrat în campanie electorală şi a uitat că stă pe banca puterii alături de social-democraţi şi mai ales că protocolul guvernării cu PD-L a fost semnat de Alianţa PSD+PC.

Vicepreşedintele PC, Adrian Smărăndoiu, l-a atacat dur câţiva dintre miniştrii PD-L, membri marcaţi ai acestui partid după ce a acuzat Guvernul Boc că are cele mai multe ministere – 17 - din sud-estul Europei.

Primul spre care a ţintit Smărăndoiu a fost ministrul Economiei, Adriean Videanu, pe care proaspătul conservator l-a acuzat că nu apleacă urechea la durerile sindicatelor de pe platforma siderurgică. Cea de-a doua ţintă a conservatorilor a fost chiar preşedinta Camerei Deputaţilor, democrat-liberala Roberta Anastase, căreia Smărăndoiu i-a cerut voalat demisia.

„Am văzut o ştire că la Camera Deputaţilor s-a constituit un fond de premiere pentru angajaţi. Dna preşedinte Anastase a spus că nu e ilegal. Cum poţi să dai prime, când avem la finele lunii februarie 500.000 de şomeri înregistraţi la nivelul României?

Ar fi un gest de onoare ca Roberta Anastase să îşi prezinte demisia, pentru că ori nu înţelege ce se întâmplă la nivelul ţării ori ce se întâmplă în mediul economic din Galaţi, ori nu ştie ce date statistice sunt la nivelul ţării, pentru că este inadmisibil să dai posibilitatea unei chestiuni de acest gen”, a declarat Smărăndoiu.

Intrigată de virulentul discurs demn de Opoziţie, presa l-a întrebat pe Smărăndoiu dacă PC nu e şi el la guvernare şi dacă a uitat că deputatul PC Bogdan Ciucă a votat Guvernul actual.

„Nu suntem la guvernare. Aţi văzut vreun ministru PC în Guvern? Tragem un semnal de alarmă pentru gălăţenii noştri”, a fost replica lui Smărăndoiu.

Poate un pic de lecitină ajută… zicem noi.

Citit 1157 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.