Societatea de Gospodărire Urbană şi-a mărit organigrama: Doi cu mapa, 13 cu sapa

Societatea de Gospodărire Urbană şi-a mărit organigrama: Doi cu mapa, 13 cu sapa
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cu aprobarea municipalităţii, SC Gospodărire Urbană SRL şi-a mărit organigrama cu 46 de posturi, ajungând la un personal de 423 de oameni. Potrivit propriului referat, societatea are nevoie de patru alpinişti utilitari pentru tăierea şi fasonarea arborilor, opt drujbişti/mototcositorişti pentru spaţiile verzi, 13 muncitori necalificaţi, un mecanic, două casiere, opt instalatori/fochişti şi un funcţionar administrativ pentru compartimentul Desfiinţări Construcţii Ilegale şi Ridicări Auto Abandonate. Având în vedere că societatea are o direcţie nouă de Sport şi Agrement, vor fi necesari un director, un şef serviciu, un administrator, un funcţionar administrativ, un asistent medical, un profesor de sport şi un salvamar la Baia Comunală şi Bazinul de Înot, dar şi un funcţionar care să coordoneze activitatea la Sala Sporturilor… atunci când va fi ea gata.
Singurii care nu au privit cu ochi buni suplimentarea personalului au fost consilierii PDL. „Dacă unele posturi sunt perfect justificate datorită obiectivelor - Baia comunală şi Bazinul de înot, avem posturi de muncitori necalificaţi pentru suplimentarea forţei de muncă, drujbişti pentru executarea lucrărilor de întreţinere. Sincer, aş fi preferat să văd achiziţie de echipamente şi nu o angajare a mai multor oameni în aceste structuri ale Primăriei. Nu cred că aşa vom combate şomajul în Galaţi”, a declarat consilierul PDL Mihai Alin, anunţând că grupul PDL va vota împotrivă.

Citit 2856 ori Ultima modificare Miercuri, 08 Mai 2013 16:36

4 comentarii

 • postat de Eu
  Vineri, 10 Mai 2013 09:37
  Cati dintre viitori angajati or avea carnet de partid vizat la zi ?
  Cu carnet portocaliu se mai poate sau il colorez in galben ?
  0
  1
  Raportează
 • postat de cititor
  Joi, 09 Mai 2013 12:52
  e greu cind ai atiti pretendenti la posturi bugetare si fata de care cit de cit trebuie sa le arati marinimia de partid, coalitie. nu-I nimic, orice se rezolva prin vointa de partid(e).
  0
  0
  Raportează
 • postat de caddy
  Joi, 09 Mai 2013 10:54
  foarte bine
  0
  0
  Raportează
 • postat de Noul Galați
  Joi, 09 Mai 2013 07:15
  Asa e in Noul Galați.Prietenii lui Stan trebuie sa-si găsească locuri caldute.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.